Што ви недостига во животот?

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Ништо имам се, љубов, семејство и пријатели.
Едино што ми недостига е детството.

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
вистински пријател...не сум го имала тоа до сеа...
јез да сум имала многу "пријатели" , поради тие таквите знам дека другарство на денешно време не постои

• Ми се допаѓа
Реакции: Natenceto

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
вистински пријател...не сум го имала тоа до сеа...
јез да сум имала многу "пријатели" , поради тие таквите знам дека другарство на денешно време не постои

Вистински пријател во денешно време нема да најдеш

• Ми се допаѓа
Реакции: N|ghtmare_f

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Вистински пријател во денешно време нема да најдеш

знам ... како шо реков погоре... заради сите тие лажни пријатели...не верувам у другарство....ама верувам во една случка да ја кажам...една моја другарка работеше преку невладина организација кај една жена, го скршила колкот и другарка ми како медицинска сестра имаше работено кај неа...и тоа шо ме фасцинира беше...на женава и било роденден и нејзина пријателка од детството...значи биле и во основно и во средно па и на факултет заедно...после тоа се омажиле..едната во скопје другата во ресен...али другарството никако не смеело да се збаорави...поради тоа што тие цело време се слушале и наоѓале време да се видат....и на денов на роденденот жената од ресен и пратила по брза пошта, ружа и честитка со поезија и некое поклонче на болнава жена....мислам шта више речи....е тоа е вистински пријател според мене...небитно што ти се дешава у животот за правиот пријател секогаш да најдеш време, макар и да е многу кратко...сепак тоа многу значи...
п.с коа ќе најдам таква личност ќе почнам повторно да верувам у другарство.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
знам ... како шо реков погоре... заради сите тие лажни пријатели...не верувам у другарство....ама верувам во една случка да ја кажам...една моја другарка работеше преку невладина организација кај една жена, го скршила колкот и другарка ми како медицинска сестра имаше работено кај неа...и тоа шо ме фасцинира беше...на женава и било роденден и нејзина пријателка од детството...значи биле и во основно и во средно па и на факултет заедно...после тоа се омажиле..едната во скопје другата во ресен...али другарството никако не смеело да се збаорави...поради тоа што тие цело време се слушале и наоѓале време да се видат....и на денов на роденденот жената од ресен и пратила по брза пошта, ружа и честитка со поезија и некое поклонче на болнава жена....мислам шта више речи....е тоа е вистински пријател според мене...небитно што ти се дешава у животот за правиот пријател секогаш да најдеш време, макар и да е многу кратко...сепак тоа многу значи...
п.с коа ќе најдам таква личност ќе почнам повторно да верувам у другарство.

Да, прекрасна работа е. Имам другарка што ми се нашла кога ми било потребно нешто. Велам 1 другарка зашто повеќето се прават "другарки"

• Ми се допаѓа
Реакции: N|ghtmare_f