Мислиш андол...Имам слушано дека за намалување на болката демек аспирин да се напиеш пред депилација,не сум пробала и не знам ама мене посекако не ме боли,си уживам со жежок восок ..
Напијте се аспирин за да ја намалите болката. Околу 30-45 минути пред депилацијата напијте се аспирин. Тој нема да ја направи депилацијата целосно безболна, но сигурно ќе ви помогне полесно да ја поднесете.Мислиш андол...
Јас знам дека Андол е против болки Ама добро,ете може и Аспирин помагаНапијте се аспирин за да ја намалите болката. Околу 30-45 минути пред депилацијата напијте се аспирин. Тој нема да ја направи депилацијата целосно безболна, но сигурно ќе ви помогне полесно да ја поднесете.
не не убаво мислам Аспирин
Јас па знам дека аналгин се пие пред депилацијаЈас знам дека Андол е против болки Ама добро,ете може и Аспирин помага
Испаѓа дека секакво апче против болка помагаЈас па знам дека аналгин се пие пред депилација
хаха Помага ацетилсалицилната киселина,а ја има во аспирин и андол..Испаѓа дека секакво апче против болка помага
Нема ни да ти се згуснат ни да ти се изретчат. Истите ќе ти израснатПрошлите две лета се спремав ама никако да се издепилирам зш немам многу влакна, незнам дали ке ми се згуснат или изретчат али ова лето ќе морам, иначе нагоре не и немам потреба зш ќосав сум немам ебано влакно хахах