...и што ако ги има???Ne be opsto,ima manijaci toa e toa
Да не не силуваат случајно
...и што ако ги има???Ne be opsto,ima manijaci toa e toa
Манијаци сегде ќе најдиш.Нема бегање од нив.До некаде и они ги сочинуваат форумите.Ne be opsto,ima manijaci toa e toa
Pa ne,sega ti odis predaleku,opsto muabetot e deka ima...и што ако ги има???
Да не не силуваат случајно
Kamo tuka da dojdoa kup manijaci, pointeresno ke besePa ne,sega ti odis predaleku,opsto muabetot e deka ima
Што квизови ќе беа тоа??Сакам да кажам.....дека поради едни глупави квизови некои луѓе си го губат животниот партнер!
Само поради еден наебан квиз!
Као,дали партнерот те изневерува и сл...Што квизови ќе беа тоа??
До последниот ден до кој што си се водела како вработена кај нив треба да те исплатат.Долго време ме немаше, се извинувам на сите што не се вклучив на форумов во изминатиов период. Изминатиов период бев на работа во еден кол центар во Скопје, Вебхелп, ме отпуштија од работа (не би сакала да ги наведам причините), ме интересира дали мора да ми исплатат плата за овој месец? Што да правам во случај да не ми дадат плата?
Вториот проблем е тоа што еден од претпоставените ми рече дека негова другарка му кажала дека сум аплицирала за работа во друга фирма. Дали тој претпоставен може негативно да влијае врз моето наоѓање нова работа? Дали е во ред тоа што таа негова другарка му кажала дека сум аплицирала во друга фирма? Ќе ви бидам многу благодарна доколку ми дадете ваше мислење.