Еј, а најјакото е што се лути ако не е нешто по нивно. Еве рецимо зашто на рандом лик од Твитер не сум сакала да кажам која сум, па одма што се мислиш, па ја ќе те изедам ли, види никаква си... Е, баш ме убеди после ова.Тука има Stalker vibes кај тој типот, среќа што не бил од твој град...
Праф маш не прашуе дали жена и се сака, тој знае дека и се сака само жена ко жена крие. Коа жена му вели НЕ на праф маш, тој знае дека НЕ уствари значи ДА.
А на нет, она што порано луѓето не би се осмелиле да го прават ИРЛ денес со превезот на анонимноста го прават на велико ослободени од технологијата.
Неоригинални, досадни, сиви, манијакални створења си најдоа начин да си ја пробаат среќата.
Овој тренд ќе оди само нагоре со се поголемото присуство на луѓе онлајн, особено нови генерации кои не знаат за време пред соц.мрежи.
Некои женски особи им годи внимание и елементи на моќ пошто се осеќаат барани, па према тоа дека вредат многу со што толерираат секакви будали кои се надеваат на коитус. За жал таквите само ги охрабруваат манијаците да продолжат понатаму.
Е, тука идеме до еден друг феномен на романтиката и социјалните мрежи, а тоа е negging, немаме ние термин пошто е релативно нов и во англискиот јазик, но означува "an act of emotional manipulation whereby a person makes a deliberate backhanded compliment or otherwise flirtatious remark to another person to undermine their confidence and increase their need of the manipulator's approval". Значи она „абе не си лош/а, ама вака и вака да мислеше, појако ќе беше“ или „ми заличе на тој и тој, ама малце нешто послабичок/подебел си ми“.
Дали сериозно некој се пали/паѓа на ова, а е над 20 (преку сила) години?
Еве, одма ќе се сменам за тебе, рандом лику, да ти покажам дека сум подобра од што мислиш.