Зошто жените изневеруваат?

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Најдовме НЗС конечно :)
Темава ја оставам понатаму да се дискутира, јас го кажав веќе моето.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
31
So mubeti ne se reshava tuku so konkretni dela. Ako nema dela nema ljubov. Muabetite konkretni se samo iluzija ako nema konkretni dela.
Ne kazuvaj tuku pokazuvaj!
Obichno edniot vika koj go e** drugiot , sto izvoljeva....
P.S. Ne osuduvaj samo poplukaj si vo pazuvi.
Ама никоташ не е доволно. И без тој муабет ако нема дела, нема љубов. Јас бар сум бил во врска во која ми било замерено дека не кажувам "те сакам" доволно често, и покрај се што правам за да го покажам тоа. Човек што сака да извара ќе си ја најде и најмалата причина за да го направи тоа. И да, ќе го осудувам тоа, секако дека ќе го осудувам, пошто сметам дека е коректно да се прекине врската кога веќе некој сака да се впушти во авантури или смета дека едноставно не функционира повеќе. И буквално за секоја причина за која човек би варал сметам дека можам да ти наведам решение за неа без да има толкаво непочитување за другата страна.
 

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
31
Se prasuvam zosto neversvtata se povrzuvaat so nepocituvanje,nesakanje,odmazda..
Затоа што изневерената страна и нема многу различни објаснувања. Малку е тиња човек да го проголта фактот дека варањето може да се деси ради моментална желба, или чисто онака. Полесно е да си ставиш во глава дека особата што те изварала е дибек, глупача или што и да е отколку да мислиш дека си ти инфериорното битие у целата таа калак*рница.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Dorina

смути

Нов член
2 јануари 2018
12
5
3
42
Секој си бара објаснување за своето неверство, секој си бара оправдување... Само секој си го носи својот крст... кога тогаш се се враќа и се се плаќа... а најлошо е што страдаат најмалите и најмилите.
 

love !

Староседелец
7 август 2018
156
34
628
жена изневерува со срце маж со "машкоста"
Кад би се зезали...хахаха...
јас кажувам зашто вараат нормални особи, нимфоманки и такви други дијагнози зашто вараат ќе мора психијатар да одговори