Ја кажувам дека за човек треба таква казна а не за куче
И што ако се казни кучето а?? Нема пак да јаде?? Пак ќе јадеАха значи ако кучето изеде бебе не треба да се казни според тебе ?
И што ако се казни кучето а?? Нема пак да јаде?? Пак ќе јаде
, е сеа ако нападне некое ќе си добие Њу Баланс патика во глава и готова ствар.
...
Не цитирај една реченица, така ја нема целата смисла што сум ја пишал. И мене да ме нападне куче ќе земам камен, стап ќе го мавам, но сега треба јас да купам отров и да го сеам низ населба зш некое напуштено куче искасало луѓе?Ајде ќе те молам обиди се да замислиш една ситуација каде бесно куче со истурена ширум отворена њушка, во која се гледаат јаки оштри врвови на забите..гледаш како се нафрлило врз мало дете и некоја невина жена, гледаш како ги гризе и како партал ги влече, гледаш и слушаш врисоци од кои срце и здив ти престанува со работа...ШТО ЌЕ ПРАВИШ КАЖИ МИ ИСКРЕНО...зарем нема да се обидеш да најдеш некој стап, камен, нешто...зарем нема во тој момент да добиеш желба да го убиеш тоа куче!???
Да се казни на друг начин а не со смрт и готово не коментирам веќе,куче без причина не напаѓаПод казна се мисли смрт. Ако е мртво нема.
На голема жалост, бидејќи тие што треба да ја решат оваа проблематика, не ги бива за ништо освен за крадење и лапање на државни пари.Не цитирај една реченица, така ја нема целата смисла што сум ја пишал. И мене да ме нападне куче ќе земам камен, стап ќе го мавам, но сега треба јас да купам отров и да го сеам низ населба зш некое напуштено куче искасало луѓе?
Е ајде де, аман кажи кој е тој друг начин за казнување????Да се казни на друг начин а не со смрт и готово не коментирам веќе,куче без причина не напаѓа