Погрешно осеќаш можеби?
Немој да си огорчен, што и да те мачи ќе се среди. Ако не ти сум јас форумска симпатија штета. Сигурно со Инцуле подобри моменти ќе имате. Се знаеше мојот ривал кој е .
Погрешно осеќаш можеби?
Нејќе да признае, се срамуе човекот..хаха...а онаму со љубави те викаНемој да си огорчен, што и да те мачи ќе се среди. Ако не ти сум јас форумска симпатија штета. Сигурно со Инцуле подобри моменти ќе имате. Се знаеше мојот ривал кој е .
Нејќе да признае, се срамуе човекот..хаха...а онаму со љубави те вика
Јасно ми е мене се, Македончето лесно се чита што мисли...ама добро дете е, не е како МБ...хахаСамо сака Много Шитно да го направи љубоморен
Немој да си огорчен, што и да те мачи ќе се среди. Ако не ти сум јас форумска симпатија штета. Сигурно со Инцуле подобри моменти ќе имате. Се знаеше мојот ривал кој е .
Daj da te vidime, mozi mene ce mi si omilena
Ако инцуле ти е ривал, тешко тебе.Немој да си огорчен, што и да те мачи ќе се среди. Ако не ти сум јас форумска симпатија штета. Сигурно со Инцуле подобри моменти ќе имате. Се знаеше мојот ривал кој е .
Ако инцуле ти е ривал, тешко тебе.
Многу ме спомнува,ривал сум и,само нејќе да признаеАко инцуле ти е ривал, тешко тебе.
Се околу неа ти се врти паметот. Не е мојот ривал женско талент еден.
Ферка?Многу ме спомнува,ривал сум и,само нејќе да признае