Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Па со оглед на тоа дека не сум п***р и моето мислење е реално и такво би ти го кажал со задоволство има ли нешто погрешно во тоа или невистинито ??
Дали било смешно тоа тогаш незнам важно тоа е мое мислење и имам право на тоа

Не знам во кој речник го има, зошто комплимент е згодна, убава и слично, овој твој збор веќе е во навредлив контекст, плус ме оговараш цццц ;).

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Види сега по комплимент од јебозовна односно ебоповикателна нема,освен ако ти не се сметаш за таква,ти како ме цитираше горе значи имаш мислење и тоа е твое,јас нигде не кажав дека е навреда како што знам,така што тој е нај својствен за тебе..

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Види сега по комплимент од јебозовна односно ебоповикателна нема,освен ако ти не се сметаш за таква,ти како ме цитираше горе значи имаш мислење и тоа е твое,јас нигде не кажав дека е навреда како што знам,така што тој е нај својствен за тебе..

Криво ми е што немаш некои јаки ораторски вештини и не можеш соодветен комплимент да ми дадеш.
Што да кажам на вакво дрско коментирање освен мрш сељак. Потруди се не треба многу за да си културен и џентлмен.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Ѕвездичка ок во право си само што јас сум искрен од тие квази џентламени и не се сметам во целост за таков,секогаш кога оддавам внимание го правам од срце,а не дека таков бил редот,а сега ќе ме поштедиш од ова,а тие две што ги прашав можат сами да си одговорат без стројници

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
@Ѕвездичка ок во право си само што јас сум искрен од тие квази џентламени и не се сметам во целост за таков,секогаш кога оддавам внимание го правам од срце,а не дека таков бил редот,а сега ќе ме поштедиш од ова,а тие две што ги прашав можат сами да си одговорат без стројници

Не сум стројник јас, сам си кажа дека ти го поддигам... расположението штом ми упати таков коментар. Фала ти сепак, мора и некој што ме мрази да ме посакува. Чежга за Ѕвездичка, јебозовна така делува... (party):zelen(star)