Ма без очила и две работи гледашD
Але многу кажваш ти .
Ма без очила и две работи гледашD
Јас ако не кажам ќе нема којАле многу кажваш ти .
Еве ја користам оваа прилика да ги повикамсите тие,а посебно @Neverna Mala i @Selene на наредната собиранка кога би била и ако се толку гласноговорници и се залагаат за нештото да дебатираме очи во очи нели вака некако ми препишувате од книга условно кажано па еве ако имате храброст да седнеме и да се ''тепаме'' очи во очи,а ако сакате можеме и во 3ка (да се дебатира) ако сте сериозни нормално и реални па еве не ви пишувам во пп вака е нај фер ??
Ок,ај извади каде гледаш навреда и од каде сега ова ,не сум помислил на навреда ниту пак да напишам,тоа што сум кажал нешто пред тоа сум нагласил да не се навредат затоа што не сакам никој така да се почувствува искрено,а ако не сум за зборењљ не ми се обраќај невесто,не би бил способен за жал што да правм,само на уста вака малце јак,немам храброст еве не почнувам шефице ,а што се однесува до женскиот род еве јас одсекогаш сум бил со широко срце сите ги сакам и почитувам пред се,а незнам многу одамна на некоја собиранка кој искоментира за тебе дека Каприкорн била згодна (што нели има право на такво мислење што јас па не се сложив и му нагласив дека баш си ЈЕБОЗОВНА ете тоа е мислам дека правиот збор за тебе без лутење