Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Еве ја користам оваа прилика да ги повикамсите тие,а посебно @Neverna Mala i @Selene на наредната собиранка кога би била и ако се толку гласноговорници и се залагаат за нештото да дебатираме очи во очи нели вака некако ми препишувате од книга условно кажано па еве ако имате храброст да седнеме и да се ''тепаме'' очи во очи,а ако сакате можеме и во 3ка (да се дебатира) :cool: ако сте сериозни нормално и реални па еве не ви пишувам во пп вака е нај фер (wasntme) ??

Сигурно ќе дојдат дека вака ги означи и јавно ги покани. Ти од тие машки си што ако му рече девојка тргни се да поминам, ќе го сфатиш како флерт и ќе се пофалиш на другар ти дека ќе имаш нешто со неа.
Ало смири страсти дечко форум е :)(star).

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
хах тргни се да поминам ?
Ај да не претеруваме сега и зошто би се фалел не те разбирам,јас такви работи со никој не споделувам,ова од лично искуство или како ?

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ова е само добронамерен совет, па ти сфати го како сакаш. Сум заприметила дека кога сакаш да навредиш девојка тоа е во сексуален контекст, па ти викам смири страсти малку.
Да и од лично искуство. Некои машки се толку желни за внимание што тргни се да поминам му дава некаква надеж и го сметаат за флерт. Исто така кога девојка прашува од каде да сврти за да стигне до диско на пример.
Не знам која е причината ама мислам фрустрација и недостаток на внимание. Ако не е така повели изјасни се.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Хаха ајде ако сакаш да се задоволиш еве така е :) дали на некој тука за да му помине муабетот во друштво треба да ме спомне мене како некој тука па еве и ти,немам потреба да се правдам на никој па ни на мајками ,фрустрација кај мене не постои ниту пак недостаток на внимание така што ваквиве рибарски или ловџиски прикаски за на пазарче не ви поминуваат ]:),еве јас ќе ти кажам чувај си го искуството за тебе,а јас го немам таквото,не се дружам со исфрустрирани луѓе сум го кажал тоа со лажови и со пациенти (урдари) јас културно ги поканив како што се собираме сите ако сакаат да дојдат и очи во очи пред сите да кажат што мислат во врска со тоа и јас исто така,а ако имаат некоја желба кажав плус ќе ја разгледам и ќе се потрудам да им ја исполнам ако имаат нели некаков си сомнеж околу мојата сексуална определба,а тоа не е ниту фрустрација ниту потреба за внимание,а ако сакаш и очигледно е дека сакаш да се самоставиш во манџичкава мислам дека не е сега згодно време да не ја пресолиме ме разбираш? ;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Не се мести сам дека си п***р. Пак ќе речам најди си друг начин да навредиш девојка, не само на тема секс, зошто само така мислиш дека можеш да навредиш.
Гледам и за мене се секираш, немој по толку, а и за со мене не би бил способен мислам too much ќе ти е.
За зборење не си баш, ќутиш и немаш храброст во живо да започнеш разговор.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Ок,ај извади каде гледаш навреда и од каде сега ова :),не сум помислил на навреда ниту пак да напишам,тоа што сум кажал нешто пред тоа сум нагласил да не се навредат затоа што не сакам никој така да се почувствува искрено,а ако не сум за зборењљ не ми се обраќај невесто,не би бил способен за жал што да правм,само на уста вака малце јак:D,немам храброст еве не почнувам шефице (handshake) ,а што се однесува до женскиот род еве јас одсекогаш сум бил со широко срце сите ги сакам и почитувам пред се,а незнам многу одамна на некоја собиранка кој искоментира за тебе дека Каприкорн била згодна (што нели има право на такво мислење) што јас па не се сложив и му нагласив дека баш си ЈЕБОЗОВНА ете тоа мислам дека е правиот збор за тебе без лутење :svirka:cool:

Последна промена:

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ок,ај извади каде гледаш навреда и од каде сега ова :),не сум помислил на навреда ниту пак да напишам,тоа што сум кажал нешто пред тоа сум нагласил да не се навредат затоа што не сакам никој така да се почувствува искрено,а ако не сум за зборењљ не ми се обраќај невесто,не би бил способен за жал што да правм,само на уста вака малце јак:D,немам храброст еве не почнувам шефице (handshake) ,а што се однесува до женскиот род еве јас одсекогаш сум бил со широко срце сите ги сакам и почитувам пред се,а незнам многу одамна на некоја собиранка кој искоментира за тебе дека Каприкорн била згодна (што нели има право на такво мислење што јас па не се сложив и му нагласив дека баш си ЈЕБОЗОВНА ете тоа е мислам дека правиот збор за тебе без лутење :svirka:cool:

Тоа во очи кажи ми го ако имаш храброст.
Многу одамна ? Знаеше ти која сум и како изгледам за така да кажеш ?
Срамота е мислам, а сигурно не си бил интересен кога го кажа тоа ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па со оглед на тоа дека не сум п***р и моето мислење е реално и такво би ти го кажал со задоволство има ли нешто погрешно во тоа или невистинито ??
Дали било смешно тоа тогаш незнам важно тоа е мое мислење и имам право на тоа