Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Никогаш не сум имала желба ниту потреба да си купам грицки. Стварно не разбирам како може да се купуваат смоки, соленки, чипс, бејл ролс и слични такви. На крај памет кога одам во продавница мо е да си купам. Не сум јадела чипс од па би рекла седмо одделение.
Од друга страна пак манијачиште сум за благо. Чоколадо, торта, сладолед, кекс, се што е на база на чоколадо. Нема поубаво :zelen(star)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

ВинаНевина

Полноправен Член
26 мај 2017
78
68
18
Луѓе по улиците со развиорени знамиња, но овојпат не заради политика, не заради партија. Овојпат за Македонија. Луѓе сплотени, татковци со дечиња, дедовци со внучиња, парови заљубени. Среќа и насмевки на нивните лица. Се движат и во еден здив дишат. Фала ти Вардаре што ни покажа дека знаеме да се сакаме.

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Луѓе по улиците со развиорени знамиња, но овојпат не заради политика, не заради партија. Овојпат за Македонија. Луѓе сплотени, татковци со дечиња, дедовци со внучиња, парови заљубени. Среќа и насмевки на нивните лица. Се движат и во еден здив дишат. Фала ти Вардаре што ни покажа дека знаеме да се сакаме.

not-a-single-fuck-was-given-that-day-water.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Не ја потценувајте глупавоста на спортските хулигани кои не навиваат туку вандализираат се пред себе. Ако славиш слави како човек, а не како орангутан испуштен од кафез.
Пијани, зад волан и пеат. Каква ли терапија треба за овие пациенти ?
Ништо не им помага :zelen(star)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕ Е Е Е ЕЕ Е ЕЕ. Соништа се оставруваат, се памти ова.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

ВинаНевина

Полноправен Член
26 мај 2017
78
68
18
Се собрал народ на форумов денеска, тоа ме радува.
Јас денеска претерав со благото, 3 литри вода не ме спасуваат сега. Шеќерот купојјј :rofl

• Ми се допаѓа

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Се собрал народ на форумов денеска, тоа ме радува.
Јас денеска претерав со благото, 3 литри вода не ме спасуваат сега. Шеќерот купојјј :rofl

Требаше едно парче од тортата да касниш, ама од благо нема поубаво. Исто и јас на благо сум и ептен јака концентрација имам (hug)(star)