Сакам да кажам/Сакам да прашам

ВинаНевина

Полноправен Член
26 мај 2017
78
68
18
Требаше едно парче од тортата да касниш, ама од благо нема поубаво. Исто и јас на благо сум и ептен јака концентрација имам (hug)(star)
Хахаха, мене за концентрација ништо не ми помага. Дури студирав мака мачев да се сконцентрирам на материјалот. Затоа и да возам не ме оставаат :D

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Никогаш не сум имала желба ниту потреба да си купам грицки. Стварно не разбирам како може да се купуваат смоки, соленки, чипс, бејл ролс и слични такви. На крај памет кога одам во продавница мо е да си купам. Не сум јадела чипс од па би рекла седмо одделение.
Од друга страна пак манијачиште сум за благо. Чоколадо, торта, сладолед, кекс, се што е на база на чоколадо. Нема поубаво :zelen(star)

Ти ма дане си ми некоја сестра по комшијата .. ? |-(:giggle
Ко за себе да читав. ..(hug)(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ти ма дане си ми некоја сестра по комшијата .. ? |-(:giggle
Ко за себе да читав. ..(hug)(hug)

1_1461318430.gif
Хахаха ајде поздрав, сега кризирам зошто немам ништо благо, а секогаш навечер ми се јаде :nah(star).

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
1_1461318430.gif
Хахаха ајде поздрав, сега кризирам зошто немам ништо благо, а секогаш навечер ми се јаде :nah(star).

Медено срце пред едно 10на мин изедено.. Останало од задушница.. Имав среќа го најдов скриено зш од она малоно ништо не останува.. Први душмани за благо сме ..
Ај дој остана ресана со ментол. Немам пробано ама бош ми е незамислив вкус ми е :zelen

• Ми се допаѓа

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Медено срце пред едно 10на мин изедено.. Останало од задушница.. Имав среќа го најдов скриено зш од она малоно ништо не останува.. Први душмани за благо сме ..
Ај дој остана ресана со ментол. Немам пробано ама бош ми е незамислив вкус ми е :zelen

Таква комбинација некој мрзелив смислил за да не мора после тоа заби да мие. Сладолед со ментол е јака работа, ама чоколадото не ми се допаѓа баш. Од толку добри работи со ментол е промашај голем. Барем да се здебелев на толку благо јадење не мрдам од 48 кг. од кога ослабев. Ако има невреме ќе ме бара мажето на некој кров :rofl(star).

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Таква комбинација некој мрзелив смислил за да не мора после тоа заби да мие. Сладолед со ментол е јака работа, ама чоколадото не ми се допаѓа баш. Од толку добри работи со ментол е промашај голем. Барем да се здебелев на толку благо јадење не мрдам од 48 кг. од кога ослабев. Ако има невреме ќе ме бара мажето на некој кров :rofl(star).

:giggle
Камче в џеб .. Мене така ме за***ваат од ко дојдов на 50ка (sun)

• Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ајде ајде ајде Вардарее.. Вардарее.. Вардарее!! Уууху језа ме изеде.. Толку моќно! Туф бе шо не сум таму.. :frantic(inlove)
(muscle)

• Ми се допаѓа
Реакции: ВинаНевина

ВинаНевина

Полноправен Член
26 мај 2017
78
68
18
Денес сум среќна. Од среќа мислам дека планина можам да поместам. Ех, колку само малите нешта можат да ми го разубават денот. (inlove)

• Ми се допаѓа