Трајно виткање на коса - Мини вал.Како беше целосниот наслов на темата?
Мислам, ми стигна известување дека заминала темата на др форум.. Ништо страшно . . Затоа прашав..
Трајно виткање на коса - Мини вал.Како беше целосниот наслов на темата?
Мала реорганизација се правиТрајно виткање на коса - Мини вал.
Мислам, ми стигна известување дека заминала темата на др форум.. Ништо страшно . . Затоа прашав..
Нешто ко да сака форумов да се размрда а? Фина променашо е со лајфстајл ?
пак избило негде пожарПред пола саат негде имаше 2 авиони за прскање комарци и гасење пожар (кога како) и 3 хеликоптери на АРМ,сакам да прашам 2та авиона во кое СВОЈСТВО летаа денес ??
@Ѕвездичка северница не прави реално show од форумов.Дечки убаво си поминавме. Единствено лошо беше што бев изморена и ќе заспиев на крај и што многу ми беше жешко.
Сега кога се знаеме дефинитивно го менувам мислењето. Сигурно и вие ќе го смените за мене. Јас сум другарката слушател. Повеќе сакам вие да споделите нешто и да зборувате од колку јас. Не дека ептен не зборувам, вчера конкретно бев мртва уморна.
Морам и да се извинам за порано кога правев вистински драми и непотребно се расправав за да ми е интересно, се надевам не замерувате.За тоа и многу работи напишани порано не се вистина. Ако се дружиме во иднина ќе може и детално да го оформите мислењето за мене, кое се надевам не е негативно.
@ipopovskiЖал ми е што нема да те стават да бидеш модератор.