Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Некои луѓе толку многу патат за минатото што требало таму и да си останат. Како може да не се живее во сегашноста туку да се посакуваат работи што некогаш биле зошто тогаш било најубаво или не знам какво. Се некои оптимисти, меланхоници и носталгични луѓе за минатото. Слабо е со реалисти што го гледаат светот каков што е навистина. Една временска машина за тие што секогаш се жалат и кукаат за минатото и да си останат во тоа време.
Инаку која е будалата што се шета низ Капиштец, Карпош и центар и бара по триесет денари за автобус зошто заглавил ? За тебе само лечење друже во некоја устанува за стварно да заглавиш. Ми се лоши од такви преваранти. (puke)(star)

ВинаНевина

Полноправен Член
26 мај 2017
78
68
18
Телефонот ми се полни многу бавно и секогаш кога ќе стигне до некои 70-75% магично престанува да се полни. Некој со сличен проблем или некој што знае како да го решам? :mad:

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Телефонот ми се полни многу бавно и секогаш кога ќе стигне до некои 70-75% магично престанува да се полни. Некој со сличен проблем или некој што знае како да го решам? :mad:
Пробај со друг полнач!

• Ми се допаѓа
Реакции: ВинаНевина

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Смени го кабелот, купи некој поквалитетен. Сум имал такви проблеми една купица : )

ВинаНевина

Полноправен Член
26 мај 2017
78
68
18
Мајка ми толку ме сака шо дојде да ме праша шо сакам да јадам, ми направи таратур и во кревет ми го донесе. Уште да ме наранеше :rolleyes: