хахаха па јас одамна си ја носам таа одговорност, ах бе инкогнито ич не ме знаеш сега ова ми е само плус уште една обврскаЕте гледаш веќе стануваш одговорна, тоа е добра одлика на еден човек, ти реков јас твоето допрва доаѓа
хахаха па јас одамна си ја носам таа одговорност, ах бе инкогнито ич не ме знаеш сега ова ми е само плус уште една обврскаЕте гледаш веќе стануваш одговорна, тоа е добра одлика на еден човек, ти реков јас твоето допрва доаѓа
А свекрвата што ќе си ја сакаш како мајкахахаха па јас одамна си ја носам таа одговорност, ах бе инкогнито ич не ме знаеш сега ова ми е само плус уште една обврска
си ја сакам де добар учител еА свекрвата што ќе си ја сакаш како мајка
Сега те замислувам како и ги турпијаш табаните, а таа ти кажува што треба што не треба да правишси ја сакам де добар учител е
хахаха ти па не претерувајСега те замислувам како и ги турпијаш табаните, а таа ти кажува што треба што не треба да правиш
Оди на мирц ќе ти кажам и канали кај има луѓеНајглупа ситуација, пукам од досада, незнам што да правам а и ништо не ми се прави, јадам грицки неконтролирано....Дали досадата е болест или што??
Па на сета мака нема никој да ми се јави и да ме крене од "мртвите"