Што интернет користиш? И на која конекција го конектираше лап топот?
Види го ова ако може да ти помогне
Ти благодарам Ита. Си го најдов најголемиот проблем, а тоа е дека немам уште едно кабелче...
Што интернет користиш? И на која конекција го конектираше лап топот?
Види го ова ако може да ти помогне
За wireless ти треба само еден кабел, тој од модемот до рутерот, и толку. Штом си на wireless, не ти треба кабел. Нема потреба да врзуваш рутер со лаптоп со лан кабел за да смениш име/лозинка. Никогаш не сум го правел тоа со кабел и немам намера да почнам.Ти благодарам Ита. Си го најдов најголемиот проблем, а тоа е дека немам уште едно кабелче...
фала фала и на твоја глава уствари ти помина веќе низ тоа@Ita со среќа веридбата, живи и здрави да сте и да имате успешен брак со партнерот
Сега допрва доаѓа најубавиот период во твојот животфала фала и на твоја глава уствари ти помина веќе низ тоа
Да ти верувам ама не верувамСега допрва доаѓа најубавиот период во твојот живот
Нема што да изгубиш, ако не друго партнерот кој подоцна ќе ти стане цимер, можеш да го користиш како вреќа за мавање, не мора да одиш на тренинзиДа ти верувам ама не верувам
хахаха да бе па да ме пријави за семејно насилствоНема што да изгубиш, ако не друго партнерот кој подоцна ќе ти стане цимер, можеш да го користиш како вреќа за мавање, не мора да одиш на тренинзи
Ете гледаш веќе стануваш одговорна, тоа е добра одлика на еден човек, ти реков јас твоето допрва доаѓахахаха да бе па да ме пријави за семејно насилство