Во зандана двајцата би ве пикнала, па таму расправајте до 100 и една и назадА ти па ти па што буцкало си , невидено , клешти се само ..
Ајде честити царе пресуди
![Намигнува ;) ;)](/images/emoji/wink_animated.png)
Во зандана двајцата би ве пикнала, па таму расправајте до 100 и една и назадА ти па ти па што буцкало си , невидено , клешти се само ..
Ајде честити царе пресуди
Ќелија со еден кревет, па снаоѓајте се...нема посетиСо посета со се ќе биде или ќелија ќе јадеме ?![]()
Пазите да не ве фане на окце Егзи, тогаш јабана и двајцата ќе одитеЕпа убиство ќе има, дали јас или тој ќе биде жртва не се знае.![]()
6, братот го заборавиАбе вие двајца горе ептем ја претеравте..водите љубов, се договарате за собиранка, се карате, препукувате, така ли се палите(некој нов фетиш)..ај гитла таму негде во 4 очи разрешете ја мистеријата
(косебијетајсеволи)![]()
Готово тогаш, ете кај се криел иделанио маж. Јас сум дете од фамилија, дедо ми директор беше, другио воено лице. Имам многу наследство и имот. Можи на некоја нива куќа да си напрајме и убо да си живејме. Најголемата пред врата ќе ја клајме да не чува Бог од душмани и хејтери. За свадбата со тракторо ќе поминиме низ град сите да зборат да се чудат. На приколицата ќе се бацваме. Јас ќе мирисам на мошус и тој во наследството остана од прабаба ми. Ќе ти готвам, ќе те перам убав и богат маж ќе земам.
Мене кукле од господ ми е страв само ,а од тебе ни најмалку , не гледам причина да би дошол , имаш ти свој став и си го кажала во неколку наврати ,така да се знае што е како е така да не гледам причина за таквото доаѓање ..
Едноставно е