Од windows сум немам плугин, ако не ти е тешко @incognito пиши го насловот од тоа што си го слушал, а сега ќе ти најдам некоја добра песна таман да те успие и да си го продолжиш сонот ![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Те обожавамОд windows сум немам плугин, ако не ти е тешко @incognito пиши го насловот од тоа што си го слушал, а сега ќе ти најдам некоја добра песна таман да те успие и да си го продолжиш сонот![]()
И јас тебе.Те обожувам
New York Jazz Lounge - Jazz Moods
Абе песнава ме расониИ јас тебе.
Оваа нема баш да те заспие ама пошто се забранети нели, а се што е забрането е слатко па ете од таа причина уживај додека ја слушаш и моли се да не те казнат
ееее супер, сакаш и друга?Абе песнава ме расони![]()
Немој жити се, еве јас ќе ти пуштам една овака на мушки начин, наееее супер, сакаш и друга?![]()
Кавалерски м?Немој жити се, еве јас ќе ти пуштам една овака на мушки начин, на
Потсети ме некогаш да ти раскажам како некогаш се изразуваше љубов на мушки начин, во времето кога не постоеше френд зонатаКавалерски м?Добро е што уште постоите иако сте загрозен вид
Инаку фала се надевам ќе ти биде удобно![]()
Ако не заборавам ни јас би те потсетила и баш би сакала да знам како било пред френд зонатаПотсети ме некогаш да ти раскажам како некогаш се изразуваше љубов на мушки начин, во времето кога не постоеше френд зоната![]()
Од која страна е сликана сликава, Skovin или Sparkasse?