Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А другите, Таџикистан, Узбекистан.... мислам, не ми кажувај барем за Албанија, до вчера беа затуцана земја не знаеја телевизир што е, него они играат со срце за разлика од нашите. Во нашата репрезентација една третина се посреќни што Албанија победи отколку да победеа нашите, вбо тоа е проблемот.
Ти рече кажи еден, еве јас ти кажав еден. Биле затуцани ама веќе не се, а ние не сме биле а сега сме. Кој е глупиот тука?

И колку за информација, не играат во Таџикистан или Узбекистан, туку во Швајцарија, Германија, Италија. Во тимови каде што Македонски играч нема. Женско и спорт, мислам стварно, треба да се знае малку пред да се пише.

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
Ти рече кажи еден, еве јас ти кажав еден. Биле затуцани ама веќе не се, а ние не сме биле а сега сме. Кој е глупиот тука?

И колку за информација, не играат во Таџикистан или Узбекистан, туку во Швајцарија, Германија, Италија. Во тимови каде што Македонски играч нема. Женско и спорт, мислам стварно, треба да се знае малку пред да се пише.
Уше една машка шовинистичка предрасуда дека жените не треба да имаат свој став за „машки“ работ, што е тотална глупост. Ако вака индиспонирано играме против Албанија, се прашувам дали воопшто треба да излегуваме на терен против една Германија, Холандија, Италија.. на светско ниво птотив една Аргентина, Бразил.... всушност дали воопшто вреди да се трошат пари на фудбалската репрезентација?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Уше една машка шовинистичка предрасуда дека жените не треба да имаат свој став за „машки“ работ, што е тотална глупост. Ако вака индиспонирано играме против Албанија, се прашувам дали воопшто треба да излегуваме на терен против една Германија, Холандија, Италија.. на светско ниво птотив една Аргентина, Бразил.... всушност дали воопшто вреди да се трошат пари на фудбалската репрезентација?
Не треба да излегуваме да, ќе видиш со Италија и Шпанија што ќе биде. Фудбалската федерација е дел од таа мафијашка фамилија и ништо добро нема направено за фудбалот во Македонија. Од друга страна па фудбалерите кога ќе видат некое евро повеќе и одма стануваат ѕвезди и си мислат ептен јаки се, така фудбалер не се станува, ама тоа е глуп народ. Не само што не треба да имаме репрезентација, не треба ни фудбал да имаме, малку со кошаркана се срамиме па и со фудбалот уште. Мешај се ти иначе, ама прочитај прво па пиши.