Не знаевме дека толку си стар за мир да ти требаБлагодарност до @misterija и @CapricornBaby што не оставија да видиме мир малку.
Не знаевме дека толку си стар за мир да ти требаБлагодарност до @misterija и @CapricornBaby што не оставија да видиме мир малку.
Па од вашите пишувања на сите ни треба мир малку, колку да видиме и паметно нешто нели, а не глупости само.Не знаевме дека толку си стар за мир да ти треба
Па од вашите пишувања на сите ни треба мир малку, колку да видиме и паметно нешто нели, а не глупости само.
Ти ќе ми кажеш дали да не те означувам, не живееме во Северна Кореја.Мене твоите постови и означувања дека ти треба мир ми се глупави. Ако ти треба нема што да ме означуваш. Крај на муабетот.
Среќа голема што си ти тука,иначе досадно ќе беше без тебе,од кај те дувна ветерот повторно, незнам!Благодарност до @misterija и @CapricornBaby што не оставија да видиме мир малку.
Ама и ти си чачкаш кај што не му е место.Благодарност до @misterija и @CapricornBaby што не оставија да видиме мир малку.
Секогаш сум тука за тебе, малку те заборавив ама се вратив.Среќа голема што си ти тука,иначе досадно ќе беше без тебе,од кај те дувна ветерот повторно, незнам!
Знам, што да правиш злопамтило сум.Ама и ти си чачкаш кај што не му е место.
Ама и ти си чачкаш кај што не му е место.
МухахахБанирајте го, не знам како го трпите.