Тука нема такви!Имa и тaкви шo не припaѓaaт у ниеднa бaндa, прaшaј ги тие кaкo им е
Тука нема такви!Имa и тaкви шo не припaѓaaт у ниеднa бaндa, прaшaј ги тие кaкo им е
Дали со ова си признаваш дека ти припаѓаш на една од двете како што самиот ги поделуваш?Тука нема такви!
[QUOTE="ГоспоТ, post;neznamkoj, member:621] Кажи што те мачи чедо божје![/QUOTE]Ох, Боже...
Признавам дека не постои човек што барем потсвесно не му е мило да бидат оние,што нему му одговаарат,или мисли дека би имал поголем интерес на добивка,така и јас и ти и сите други,само некој помалку, некој што е директно инволвиран во истите,повеќе.Дали со ова си признаваш дека ти припаѓаш на една од двете како што самиот ги поделуваш?
Како прво секој се гордее на својата држава , во таа е роден имал детство ,а сето останато сочинува да го кажеш тоа горд , може да се и ситници може и големи работи кај кого како , некој се жртвувал за да денес се викаш Македонец ,а тоа јас го ценам и е една работа на која сум горд и мислам дека е повеќе од доволна , а ако не можеш да се прокнижиш во Македонија тогаш може ќе ти биде по пријатно негде надвор , секој за себе , може па сакате Грција и Србија да се граничат незнам .
Што е потребно по твое тс идеално за да бидеш барем малце горд ?
Медицинава кај нас е чувај боже!И после скоро година конечно ја викнаа мајка ми за снимањето дневниче. И толку го чекав тоа и молев толку за истото што би требало да се чувствувам добро, ако не добро барем да ми олесни. А мене уште потешко ми е некако, мир немам, ми идат секакви мисли и паника ме фаќа каков ќе биде резултатот. Деновиве во исчекување ќе бидат пеколни но само се да заврши добро. Мора да биде добро.
Ќе биде добро.
Фала ти мила, пробувам да останам присебна и смирена но тешко е, паѓам многу на моменти. Но се надевам ќе биде добро се на крајот. Морам да верувам во тоа.Медицинава кај нас е чувај боже!
Деновиве можам да замислам како ќе ти биде ама немој во никој случај да се плашиш и да мислиш на најлошото, знам дека не е возможно но пробај да ги потиснеш тие мисли, стравот руши се пред себе, знам по мене.
Совет, муабет, што и да треба тука сум