Немa ништo пoлoшo oд мaж шo се бoри зa рaмнoпрaвнoст у плaќaње сметкиЕпа ете гледаш, значи ако таа го сака него, нема да штеди.
Немa ништo пoлoшo oд мaж шo се бoри зa рaмнoпрaвнoст у плaќaње сметкиЕпа ете гледаш, значи ако таа го сака него, нема да штеди.
Нема ништо подобро од жена која ќе те разбере и ќе учествува во плаќањето на што и да е.Немa ништo пoлoшo oд мaж шo се бoри зa рaмнoпрaвнoст у плaќaње сметки
Добро бе брат размислувањето во секој втор пост ти е различно. Се запознавме, искачаме негде седнуваме и сега доаѓа време да се плати сметката. Идеш да платиш, она е со тебе и не мрда да извади паричник или да праша дали треба да даде. Што демек она не гледа дека и она треба некад да плати па јас треба да и потенцирам?? Еве пример другар нема девојка, но некоја другарка го вика на кафе, она вика ај да ја платиме сметката, доаѓа време за плаќање и она не мрда. Спонзоруша не е некоја, зш ако така гледаш 90% од денешните женски посебно моја генерација оставаат дечкото да им плаќа. А не верувам дека мојата финансиска состојба е подобра од нејзината. И не, не си во право дека ако ја сакаш не би ти пречело да и плаќаш.На пример мене да имам личност што ме сака и ја сакам повеќе од се, не би ми пречело да плаќам. Не знаеме какви се можностите на таа девојка, може Македонец ја натерал еве да одат на кафе
Добро бе брат размислувањето во секој втор пост ти е различно. Се запознавме, искачаме негде седнуваме и сега доаѓа време да се плати сметката. Идеш да платиш, она е со тебе и не мрда да извади паричник или да праша дали треба да даде. Што демек она не гледа дека и она треба некад да плати па јас треба да и потенцирам?? Еве пример другар нема девојка, но некоја другарка го вика на кафе, она вика ај да ја платиме сметката, доаѓа време за плаќање и она не мрда. Спонзоруша не е некоја, зш ако така гледаш 90% од денешните женски посебно моја генерација оставаат дечкото да им плаќа. А не верувам дека мојата финансиска состојба е подобра од нејзината. И не, не си во право дека ако ја сакаш не би ти пречело да и плаќаш.
Меѓу другото ако сум рекол за партнерка за матура дека не сакам да ми биде некоја подебела тоа не значи дека јас имам нешто против дебелите. Спротивно, постојат многу девојки кои се дебели и тоа им стои, па ми личат и симпатично. Едно исто потенцираш во секој пост кај што ме цитираш. Што знаеш може оваа што ја шетам е дебелаD
Луѓето си се во врска, значи мора да има разбирање, еднаш части едниот другпат другиот, некогаш не части никој, а не ајде да ме частиш сакам секој ден. Тоа е излегување од корист, ништо друго. На таквите им се дава рок од 1 недела да се средат, во спротивно им се мава клоца.
Не ми е девојка, повеќе доаѓа нешто како мување, забава. И со другар да искочи ќе биде иста состојбата. И вистина е дека уште ми е тешко за другарка ми.Како тоа мене ми е размислувањето различно? Секаде го потенцирам тоа што и ти си го пишал сега (болдот) дека машкото да части е непишано правило. Никаде не спомнав другарка, него девојка. Прво мислев ај грешка да не сфатив, ама после Алтаир потврди дека стварно сте во врска. Значи добро сум разбрал.
Меѓу другото, океј, сфатив. Не сакаш дебела партнерка за матура ама не би ти пречело да бидиш во врска со дебела (шеташ дебела) ? Малку сум збунет али океј, нема врска. Претпоставувам сите сме различни.
И ти до некни се жалеше дека не можиш да ја преболиш другарка ти што те френдзонира а сега еве со женска. Ти ја користиш неа, она те користе тебе. Не го гледам проблемот тука кога и обајцата само се користите? Или кога нас не користат не ни е убаво?
Неќе дебела, неќе да и плаќа. Освен ако не е Бред Пит (мада и он плаќа на женски али ајт) не гледам друга причина зошто некоја би била со него. Факт е уште од дамнешно време, машкото плаќа. Ако девојката има добри манири, може да се понуди. Ако нема ќе преживееш. Посебно ако си доста прибирлив како членот погоре.
Извини што сум измешал, како што пишав погоре сеуште не ми е јасно како тоа не сакаш дебела за матура али за врска може. Ама добро, мислам дека си неколку години помал од мене, па ајде ќе препишам тоа на 'помладите генерации'.Не ми е девојка, повеќе доаѓа нешто како мување, забава. И со другар да искочи ќе биде иста состојбата. И вистина е дека уште ми е тешко за другарка ми.
Мешаш муабети, но океј може не се разбираме.