Ти рече "ако сакаш лепота еве ти! Ако не сакаш, фани си некое мирно девојче" ова како може поинаку да се сфати освен тоа дека мирните се грди?
Мислам дека ти малку не разбираш како функционираат спонзорушите, или си наивен ко
@Ita. Таа на
@Makedonec е класичен пример за спонзоруша, и тоа од мали нозе, замисли каква ќе е за 5-6 години, ќе си има тарифа веќе. Ако сакаш да излеземе толку ќе платиш, ако сакаш секс да имаме толку, итн.
Јас не се закачувам со тебе туку гледам дека погрешно мислиш, не се ставај одма во attack mode.
Значи Македонец има проблем со спонзоруша, на која ако и се каже дека треба и таа да плати некогаш јас сум сигурен дека Македонец ќе е следниот ден сингл. Значи тоа ти е најлош вид на женска што може да постои, полошо нема. И каков ти е тој муабет ако сакаш јака цура ќе ја издржуваш? Таа нема ни денар ли? Нема леб да јаде? На улица живее? Никој не е должен да издржува никого, освен ако не дај боже има потреба некој од тоа.
Ако некоја треба да ја издржуваш за да биде со тебе таа е спонзоруша, по неа не треба да се плука туку камења да се фрлаат. И плус, таквите ич не се јаки туку само си мислат дека се, ниту се убави ниту нешто друго имат, обични женски кои сакаат да бидат частени и кои многу се прецениле за нивниот изглед.
Јас на пример во овој случај вината ја гледам кај
@Makedonec, тој треба да и каже дека не чини тој да плаќа цело време, после тоа јас се кладам во што сакаш дека таа нема да го погледне никогаш повеќе.
Тие муабети од типот дека ќе си нашла некој побогат само докажуваат дека девојката е спонзоруша. Така да, во голема заблуда си, а не треба бидејќи ќе се заебеш, и тоа многу.
Јас иначе никого не иритирам, јас сум европски граѓанин за овие сељациве во градов, никогаш не сум направил ништо што го прават тие, ниту па така се однесувам за да можам да иритирам некого. И што е најбитно, не сум наивен ко
@Ita.