сдк мразам кога луѓето не си стојат на збор она шо го рекле треба да го исполнат а не по 1000год..
Па кога го вадам само јас почнува да ми биде важно. Посебно кога знае дека ти не работиш.Ако ја сакаш доволно, нема да ти биде важно дали ти или она го ваде паричникот. Just sayin...
Братче за тебе некоја спонзоруша па да дојдеш да ни кажеш како тоа не е битно кој плаќа.Ја мислам братче за тебе само вака
Отвори ја прикачената датотека 29237
Неќе дебела, неќе да и плаќа. Освен ако не е Бред Пит (мада и он плаќа на женски али ајт) не гледам друга причина зошто некоја би била со него. Факт е уште од дамнешно време, машкото плаќа. Ако девојката има добри манири, може да се понуди. Ако нема ќе преживееш. Посебно ако си доста прибирлив како членот погоре.Братче за тебе некоја спонзоруша па да дојдеш да ни кажеш како тоа не е битно кој плаќа.
Луѓето си се во врска, значи мора да има разбирање, еднаш части едниот другпат другиот, некогаш не части никој, а не ајде да ме частиш сакам секој ден. Тоа е излегување од корист, ништо друго. На таквите им се дава рок од 1 недела да се средат, во спротивно им се мава клоца.
Не ми ги испревртувај зборовите, никаде не реков дека машкото мора да плаќа секојпат, ами нели каваљерство. И јас имам другарки шо кога идеме у кафич очекуваат јас да платам, али ете. Секакви има. Негов проблем си е тоа што сака скапа женска. Зошто да, ако не си знаела има девојчиња што очекуваат машкото да плате. А јас не сум никој да ги осудувам. И јас да сум на нивно место можда би правел исто. Па шо? Сакаш лепота еве ти! Ако не сакаш лепота, фани си некое мирно девојче. Повторувам, во секоја врска еден е овцата. Бирај дали сакаш да стрижиш или да те стрижат. Луѓето се гадни. Заеби пред да те заебат.@Давор не зезај жити мене.
Зошто тој да е обврзан да и го плаќа секое излегување, па таа за што е со него? Едно излегување ти е мин. 500 ден, секој викенд да шетаат така кошта, тоа се пари што и да работиш нема да ти стигнат така ако ги трошиш.
А плус детето не само што не работи туку и студира. Па и да работи не е должен пола плата на неа да ја дава, треба осет да се има малку. А ако и е само тоа важно на девојката значи спонзоруша е. И јас сум женско па никогаш не сум дозволила цело време дечкото да ми плаќа.
Не знам зошто мораш да се закачиш со секој Божји член на форумот. Не реков убави и грди, туку 'лепота' која Македонец добро знае што сметам јас под лепота а што под убавина. Спонзоруша бар јас сметам шо оде со луѓе само за пари, додека девојка која го сака дечкото и смета дека он треба да плате си ја сметам за онака. На исто ниво што мислам за некој дечко кој мисли дека 'сите женски треба да готват и да седат дома да гледат деца' а он да работе. Не значи дека е лош човек, само тие некои непишани правила од дамнешно време ги практикува. Сите правиме грешки. Ти се закачуваш со сите членови тука, немаш друга работа. Е сеа, ти си покрив шо живцираш пола луѓе на форумот или некоја шо го сака и усреќува дечкото али смета дека он треба да и плате пијачка?Значи тие што се мирни се грди, а тие што сакаат да им биде платено не се спонзоруши.