Кое добредојде, не дам се тако лако, уште не сум го поминал вториот пубертет, стојам на перон и го чекам, тек така поминува по некоја мисла дур чекам, благодарам за понудата, but not yetStareesh @Inkognito. Dobredojde vo klubot.
Кое добредојде, не дам се тако лако, уште не сум го поминал вториот пубертет, стојам на перон и го чекам, тек така поминува по некоја мисла дур чекам, благодарам за понудата, but not yetStareesh @Inkognito. Dobredojde vo klubot.
Твоите и моите да не се така малку роднини?Не можам веќе со моиве. Телевизорот нешто сликата не чинела. Саат време се обидувам да ја направам како што треба, не сака. И одма коментари од типот на 'Маж од 20 години еден телевизор не знае да направе' : Па цел ден ти префрлаат некои очајни и као си ги разочарал лути погледи. Ќе полудам.
За внатрешната убавина се бориме да ја откриеме и конектираме, сето друго е минливо, стомакот денес го имаш, каква што е ситуацијава во земјава утре ќе го немашисти стомак имам со девојката
Ја и ти - осми братучеди !Твоите и моите да не се така малку роднини?
Бабите ваши на исто сонце гаќи сушелеЈа и ти - осми братучеди !
така некако ќе дојдеЈа и ти - осми братучеди !
и во иста река ги переле да биде така малку по убедувачкиБабите ваши на исто сонце гаќи сушеле
ко што тргнала ситуацијата мојот утре може и поголем да бидеЗа внатрешната убавина се бориме да ја откриеме и конектираме, сето друго е минливо, стомакот денес го имаш, каква што е ситуацијава во земјава утре ќе го немаш
Може тебе да те донирам?@Ita Кoгa ќе oдиме дa дoнирaме
Oд Итa и Прирoден ќе нaпишеме
Дa секaкo ќе идaм јa изгледa викендoв дa пoмoгнaмМоже тебе да те донирам?
Озбилна сум и јас еве и една машничка ќе ти ставам за да бидеш по личенДa секaкo ќе идaм јa изгледa викендoв дa пoмoгнaм
Oзбилнo ти викaм јa зa дoнaцијaвa