Го ставаш на пиедестал со тоа што, цитирам: „Го организирам времето само да е слободен и пак не чини пак нешто излегува“. Од друга страна очекуваш реципроцитет кој не го добиваш - оти го ставаш на пиедестал . Зачаран круг на играње улога на фина личност. Мораш повеќе заби да покажеш. Не во смисла да му вадиш низ нос, туку да не бидеш целосно на располагање за него. Онака, најди си друштво за луфта. Ако не го забележи твоето отсуство тогаш знаеш на што си.Ај сеа вака да прашам ако некој се справувал со ваков тип на човек нека дава совети .. Докажувам дека секое оправдание за одложување за шетање надвор од местово е само изговор. . Го организирам времето само да е слободен и пак не чини пак нешто излегува .. Никако да го накренеш.. Сама да шетам неќам мада од инает и тоа го праев лани цело лето. Чаре има?
Ќе излагам од на работа а одмор ќе ни платат .. сеа ..
Го ставаш на пиедестал со тоа што, цитирам: „Го организирам времето само да е слободен и пак не чини пак нешто излегува“. Од друга страна очекуваш реципроцитет кој не го добиваш - оти го ставаш на пиедестал . Зачаран круг на играње улога на фина личност. Мораш повеќе заби да покажеш. Не во смисла да му вадиш низ нос, туку да не бидеш целосно на располагање за него. Онака, најди си друштво за луфта. Ако не го забележи твоето отсуство тогаш знаеш на што си.
збориме за истиот тип што долго време се влече врската, нели?Оо погрешно се разбравме или па не го прочита делот "лани цело лето за инат шетав кај сакав без него" цело лето лани беше паклено од сите страни . Карање секој ден ако шетав по цел ден вечерта за со него ќе бев "уморна".. траеше скоро цели 3 месеци.. инат тешки сум ама ај ке речиш мораш да се смириш глупо е.. и во цело лето 2-3 пати дали шетавме цел ден и тоа пак јас спремна сама да одам и за да не го вадам низ нос ќе дојдеше..
И пошто знаеме нели дека од скоро висиме на конец ако почнеме за такви глупости да се расправаме стварно овај пат ќе пукне..денес бев охрид .. воопшто не го поканив пошто прво имав обврски.. не му беше сеедно затоа вечерва излезе.. ако не викам не..сакам да се изнашетам домаќински ама со него.. не ми е сеедно ко ќе сум сама ама шетам од инает да знае дека можам и без него да шетам.. не знам стварно...
Типон е ... не знам стварно со што ме зачара ама....
Или ќе го донесам в ред или ќе си шетам и лето 2016то ол алоун
да бе...збориме за истиот тип што долго време се влече врската, нели?
Ако ви одговара целовечно бркање со инает, тогаш пеки.да бе...
Ја лани летото си играв со него со инати несакајќи изгледа го повредив..
Тој до скоро дупло ми врати.... несакајќи или сакајќи на некој начин од инает мораш да се одмаЗдиш ааа не можам морам да одспијам ја глава ме заболе
Ако ви одговара целовечно бркање со инает, тогаш пеки.
Во секој друг случај, врската ќе ви пукне кад-тад. Ама така се расте.
Типот има друга и си има авантура, не си му интересна.И ништо и нигде... Ова што го пишав тек сега приметив дека е така... Единствено чаре за нас е некст степ . . Живеење под ист покрив. . Дури тоа не се реализира .. То је то. А бе викам здравје пред се и ќе ги живеам убајве моменти со него, тие што се зош сепк не знам што ме чекА.. како што сум тргната.....
Љееее....Типот има друга и си има авантура, не си му интересна.