Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
што се не ќе измислат

И што е најтрагично од очекувана сива темна да речам или црна излезе златна бе. . Некоја кремава нијанса жими се златен отсјај има.. хахаа е па тоа е фарба од 80 денари. И ја не знам што ми текна ги средвев на работа и многу ме бендиса ептен типски деловаше. изгубена.. И на крај мојата омилена боја на коса која се плашев да ја ставам поради тенот.. на темен тен не стоела светла коса . . Драпај си меот.. ете мене сите ми рекоа дека ми стои. Штом мама ме бендиса :p
Совет за членките на форумов за во иднина- со ефтини фарби не експериментирајте :D лека ноќ

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: escape

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Prase_domácí.jpg
АНТИЧКО МАКЕДОНСКИ ПОКЕМОН :D:D;)

Последна промена од модератор:

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
И што е најтрагично од очекувана сива темна да речам или црна излезе златна бе. . Некоја кремава нијанса жими се златен отсјај има.. хахаа е па тоа е фарба од 80 денари. И ја не знам што ми текна ги средвев на работа и многу ме бендиса ептен типски деловаше. изгубена.. И на крај мојата омилена боја на коса која се плашев да ја ставам поради тенот.. на темен тен не стоела светла коса . . Драпај си меот.. ете мене сите ми рекоа дека ми стои. Штом мама ме бендиса :p
Совет за членките на форумов за во иднина- со ефтини фарби не експериментирајте :D лека ноќ
хаха па добро ете штом испаднала добра бојата мада има разлика пд сиво до златно :D не си се зафркнала до толку :)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
хаха па добро ете штом испаднала добра бојата мада има разлика пд сиво до златно :D не си се зафркнала до толку :)
Ќе ме видиш после на фб :D
Плава циганко ми ја пееше тетка ми вчера се зезаше со мене..

Да бе луѓето ти се криви сега :giggle, а демек кога ти се работи никој нема ? :D

Газдиве се криви за тоа што не ми се работи.. Да има редовна плата, доволно роба ќе имам и волја за работа и муштерии.. За жал августов е гаден со годишниве одмори ама ги жалам и нив што најквалитетните продавачки до сега што ги имале во 20 за рок од две години.. ќе ги изгубат.. И другава колешка не може веќе.. Не се издржува ( :