Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Секое наредно вадење „прљав веш“ како и изигравање паметњакович, мешање јавно во врски меѓу членови ќе резултира со двонеделен одмор од форумот, сосе транспорт и смештај, без доручек-ручек-вечера и додатни екскурзии.
Ма има да ги извадам гаќиве шо ги носам 3 месеци, да ја извадам ластикава и сите стакла да почнам да ги кршам :D (give me that vacation, I need it. Tell me the place too !! :D )

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Шубо е ко ќе почвиш да стеквиш навика на работа без да се усручаваш да си седиш и да кулираш . :D Гледај газда денес 70% од работното време го преседав. . Ама знајш шо? Колко пара, толко рада. -тако кажу срби.. ;)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@malozauvek koj so koj da resi nadvor od forumov ,ne razbrav ? :)
Kao ti lici ova na nesto realno ?

А бе реално нереално не е битно. Старите велат кај што има чад има и оган . Не се рекло џабе .
А за решавање. Па да се сретнете надвор од форум. Препуцавање овде само ви ја влошува ситуацијата ..

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Полупразно Скопје замелеушано во облаци, About a boy од Hornby, Caravan во изведба на Newman Joe и студено кафе со неколку коцки мраз. Душевна гимнастика.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Поети и поетеси насекаде :svirka
Бтв ќе се фарбам пепелесто сива. Ме боцна фарбата в очи среќа што не е купена до сега.. морам :sreken