Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
На што е спремна?
На се'. . Пр јас не бев сигурна и го проверив двапати дали би ме изневерил.. Спремна бев и на пораз. Најдов човек на кој никогаш не би се посомневал.. Т.е брачеда ми најде.. Човек што не ме знае и никад нема да ме дознае ни мене ни него. . Пари за потрошеното пратив по неа а тој никад нема да дознае дека сум јас..
На договореното место бев.. Ми кажа дека имало порака, сат место ама за да се уверам јас таму отидов тој не дојде..
И не само ова има и поопасни ствари што може да се направат а вие да не се ни посомневате ; )

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
На се'. . Пр јас не бев сигурна и го проверив двапати дали би ме изневерил.. Спремна бев и на пораз. Најдов човек на кој никогаш не би се посомневал.. Т.е брачеда ми најде.. Човек што не ме знае и никад нема да ме дознае ни мене ни него. . Пари за потрошеното пратив по неа а тој никад нема да дознае дека сум јас..
На договореното место бев.. Ми кажа дека имало порака, сат место ама за да се уверам јас таму отидов тој не дојде..
И не само ова има и поопасни ствари што може да се направат а вие да не се ни посомневате ; )
Сакаше да го убиеш дечко ти? :zelen

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Добро, еве дознаеш дека те изневерувал... Што после?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Добро, еве дознаеш дека те изневерувал... Што после?

После шо.. Крај шо.. Кажав штом одам на таков чекор на се' сум спремна. Ако е крај со него не е крај на светот . Со тек на време се' се преболува : )

Па си кажа, ќе го убие. Ќе спиел со рибите. :rofl

Ааа не тоа ќе му биде награда. За казна ќе ги отрујам ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Shark33

Нов член
13 јули 2016
18
5
3
8
После шо.. Крај шо.. Кажав штом одам на таков чекор на се' сум спремна. Ако е крај со него не е крај на светот . Со тек на време се' се преболува : )

Ааа не тоа ќе му биде награда. За казна ќе ги отрујам ;)
Пиле нема маж што не изневерува, има маж што е фатен и што не е фатен [emoji6]

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не ми ја сфати поентата...
Со самото тоа што превземаш чекори, го тестираш, ти веќе немаш никаква доверба.
Затоа те прашав дали се работи за истиот тип. Дали со него си толку долго, имаш изградено некаква доверба сево ова време што си била со него.
И затоа ти реков, освен ако и на тебе и на него ви одговара ваквово играње на мачка и глушец цело време, во секој друг случај врската ќе пукне.