Машко сум, така одат работите кај нас.
На што е спремна?Не знаеш една жена на што е спремна затоа така збориш Вие мажите не можете ни да замислите...
На се'. . Пр јас не бев сигурна и го проверив двапати дали би ме изневерил.. Спремна бев и на пораз. Најдов човек на кој никогаш не би се посомневал.. Т.е брачеда ми најде.. Човек што не ме знае и никад нема да ме дознае ни мене ни него. . Пари за потрошеното пратив по неа а тој никад нема да дознае дека сум јас..На што е спремна?
Сакаше да го убиеш дечко ти?На се'. . Пр јас не бев сигурна и го проверив двапати дали би ме изневерил.. Спремна бев и на пораз. Најдов човек на кој никогаш не би се посомневал.. Т.е брачеда ми најде.. Човек што не ме знае и никад нема да ме дознае ни мене ни него. . Пари за потрошеното пратив по неа а тој никад нема да дознае дека сум јас..
На договореното место бев.. Ми кажа дека имало порака, сат место ама за да се уверам јас таму отидов тој не дојде..
И не само ова има и поопасни ствари што може да се направат а вие да не се ни посомневате ; )
Добро, еве дознаеш дека те изневерувал... Што после?На се'. . Пр јас не бев сигурна и го проверив двапати дали би ме изневерил.. Спремна бев и на пораз. Најдов човек на кој никогаш не би се посомневал.. Т.е брачеда ми најде.. Човек што не ме знае и никад нема да ме дознае ни мене ни него. . Пари за потрошеното пратив по неа а тој никад нема да дознае дека сум јас..
На договореното место бев.. Ми кажа дека имало порака, сат место ама за да се уверам јас таму отидов тој не дојде..
И не само ова има и поопасни ствари што може да се направат а вие да не се ни посомневате ; )
Добро, еве дознаеш дека те изневерувал... Што после?
Па си кажа, ќе го убие. Ќе спиел со рибите.
Пиле нема маж што не изневерува, има маж што е фатен и што не е фатен [emoji6]После шо.. Крај шо.. Кажав штом одам на таков чекор на се' сум спремна. Ако е крај со него не е крај на светот . Со тек на време се' се преболува : )
Ааа не тоа ќе му биде награда. За казна ќе ги отрујам