Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не ми ја сфати поентата...
Со самото тоа што превземаш чекори, го тестираш, ти веќе немаш никаква доверба.
Затоа те прашав дали се работи за истиот тип. Дали со него си толку долго, имаш изградено некаква доверба сево ова време што си била со него.
И затоа ти реков, освен ако и на тебе и на него ви одговара ваквово играње на мачка и глушец цело време, во секој друг случај врската ќе пукне.

Денес во брат да си немаш доверба камо ли во дечко.. ; ) Имам доверба ама никад и во никој 100%.
Пиле нема маж што не изневерува, има маж што е фатен и што не е фатен [emoji6]

Штом е така за вас мажите и за нас жените може да е така ама колку би ви одговарало да ја делите жената ви си друг а?..
Дур сум жива ќе велам не прави го она што не сакаш да ти биде направено. А и го практикувам..
Го познавам. Од исто место сме.. Знам како дише! Пробал да ме излаже али одма сум го фатила.. Уште недокажана лагата се поправа. Не знае да лаже. И среќа што не биле лаги за голем губиток на доверба.
Братче со мене човек тешко дека може да излезе на крај. . Тешки карактер сум. ;)

Shark33

Нов член
13 јули 2016
18
5
3
8
Тие како тебе најлесно се лажат, створи и слика на женската дека си глуп и лесно те фаќа како лажеш и цепај мишко [emoji6]

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Тие како тебе најлесно се лажат, створи и слика на женската дека си глуп и лесно те фаќа како лажеш и цепај мишко [emoji6]

Аха.. Значи ми го откри карактерот а? .. До сега никој не успеал да ме прелаже верувај.. Можда многу брзо ми влегува човек в срце, стекнувам одредена доверба брзо.. Али проверувам стално.. Секого .На секој можен начин. ;) провокатор на цепачки начин ...

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Обично викаат најсигурните се најзаебани на крајот.

Патем зошто не ми одговори на прашањето.. Ти чини жена ти да ја делиш со друг? Или па сеа за да испадне дека исто како вас, секоја жена изневерува само не секоја е фатена ќе кажеш Да. .
Е па пиле не му чини на секој да ја дели жената па и на нас жените не ни чини да ги делиме мажите .. размисли убо шо кажав ; )

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Јас не сум слепо уверен, секогаш има доза резерва [emoji6]

Греој.. Со резерва ќе бидеш најпримерен родител за децата.. Воспитај ги и нив така да прават ;)
Секој има резерва да знаеш .. Само зависи во каков контакт си со таа резерва... Колега од работа, дистрибутер.. Па може шефицата нели.. Па некој партнер..така.. ? Флертот е уба работа .. и мењај.. само мењај.. резерва нека се има стално.
Кај замина човештвово... полоши од животнине се сторивме