Чет муабети (ти реков-ми рече)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не го сфаќам форумот јас сериозно, ти го сфаќаш сериозно. Не се секирај ти за мене и за мојот љубовен живот, очигледно премногу работи те интересираат за другар ти и за мене, а и како некоја трачарка ми делуваш заедно со другарот твој @Priroden. Комшивка во СК, хмм и тоа кој ти кажал не знам, ама изгледа многу те лажат.
Да не се налутиш, а и да не си помислиш одма дека се фалам што знам, ама твоево мислење ми делува како превртено на моето, исто срање друго паковање. :) Ми притребало да знам за вас и чисто информативно, самата си имаше пишано на форумот кај престојуваш во Скопје, те прашав ама ти изгледа се напраи на три ипол и не се ни помачи да одговориш. Што се однесува до сериозноста јас си знам за себе, ама ти нешто не си баш на чисто, преиспитај се, сепак можеби премногу сериозно го земаш форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and Priroden

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Да не се налутиш, а и да не си помислиш одма дека се фалам што знам, ама твоево мислење ми делува како превртено на моето, исто срање друго паковање. :) Ми притребало да знам за вас и чисто информативно, самата си имаше пишано на форумот кај престојуваш во Скопје, те прашав ама ти изгледа се напраи на три ипол и не се ни помачи да одговориш. Што се однесува до сериозноста јас си знам за себе, ама ти нешто не си баш на чисто, преиспитај се, сепак можеби премногу сериозно го земаш форумот.

Менувам локации очигледно, а и што има тебе да ти кажувам ? Ај доста беше од муабетите, јас си знам како си го сфаќам, нема што ти да ми кажуваш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Менувам локации очигледно, а и што има тебе да ти кажувам ? Ај доста беше од муабетите, јас си знам како си го сфаќам, нема што ти да ми кажуваш :)
Епа тогаш девојче ако не сакаш да ти кажуваат што како, треба прво да се научиш и ти да не кажуваш на другите што како. Брат за брат павлака за пари ја тераш работава, али ај еве нека биде како што сакаше, доста од муабетов.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Beauty&Beast

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Незнам, ја нисам из ту :svirka
А па изгледа не ти кажал тебе затоа. Мене ми вика не можел да издржи, ќе земел ќе одел да и свири серенади под прозор. Ако требало и бегалка ќе ја земал, јас му викам абе кај ќе ја земаш бегалка, не сме турско, тој не и готово. Ај ќе видиме што ќе биде. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and Beauty&Beast