Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
@Beauty&Beast темата е психоанализа, не знам што читаш ако не ти е интересно. Препукување тука имаше меѓу Аристократ и малото психопатче кое е опседнато со туѓите животи.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не сте интересни ... најискрено, вакви бламажи и јавно препукување ... башка и цел форум да ве чита, убаво си кажа @Electra погоре.
Извињење за оф-топик :)
Изгледа си се немаат доискажано, или па може девојчево жали што прекинале па сега преку анализава сака да си ја проба пак среќата,. Опасни се овие финти :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Headache

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Изгледа си се немаат доискажано, или па може девојчево жали што прекинале па сега преку анализава сака да си ја проба пак среќата,. Опасни се овие финти :)

Опасна си ти со муабетите со Давор, бре бре што глупости не ќе прочита човек, а те мислев поарна тука така ама ништо... :( заборавив неколку пати си го викала Много Битно на кафе, ама тој рецка не ти мава некако. Јас се кажав, а ти што мислиш за мене па и воопшто не ми е гајле.

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
@Beauty&Beast темата е психоанализа, не знам што читаш ако не ти е интересно. Препукување тука имаше меѓу Аристократ и малото психопатче кое е опседнато со туѓите животи.
Многу добро знам јас за што е темата, нетреба ти да ми кажеш ... а јас ќе си читам што сакам ;)

Ставот на поголемиот дел од форум е дека не сте веќе интересни ти и Mnogo Bitno, јас само јавно го пишав ставот.
И @Electra и @existence како главни на форумов, веќе си го кажаа јавно ставот, и ве опоменаа.
А вие ако сакате уште да си се бламирате јавно на цел форум, ваш проблем ...

И те молам, не ми отварај уста, веруј ми не сакаш.
Разговоров завршува тука.
Остани ми поздравена и се' најдобро :)

• Ми се допаѓа
Реакции: escape and Altaïr

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Многу добро знам јас за што е темата, нетреба ти да ми кажеш ... а јас ќе си читам што сакам ;)

Ставот на поголемиот дел од форум е дека не сте веќе интересни ти и Mnogo Bitno, јас само јавно го пишав ставот.
И @Electra и @existence како главни на форумов, веќе си го кажаа јавно ставот, и ве опоменаа.
А вие ако сакате уште да си се бламирате јавно на цел форум, ваш проблем ...

И те молам, не ми отварај уста, веруј ми не сакаш.
Разговоров завршува тука.
Остани ми поздравена и се' најдобро :)

Не се бламираме ние, Вие тука премногу сериозно си сфаќате некои работи, што може и не се како што ги пишуваме, но тоа е веќе ваш проблем. Што ќе кажеш, дека имам профил и на друг форум ? Секој има, уживај ;) ајде и тебе. Мјау ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and Beauty&Beast

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Опасна си ти со муабетите со Давор, бре бре што глупости не ќе прочита човек, а те мислев поарна тука така ама ништо... :( заборавив неколку пати си го викала Много Битно на кафе, ама тој рецка не ти мава некако. Јас се кажав, а ти што мислиш за мене па и воопшто не ми е гајле.
Како бе рецка не ми мава, другарчиња сме си ние, си одиме на кафе нормално обврските колку што ни дозволуваат, лошо си се информирала и не го земај здраво за готово форумот не чини, а и 90% е зафркавање мислам кој како сфаќа. Иначе за тебе конкретно немам никакво мислење не те ни знам т.е знам само дека си ми комшивка во Скопје и толку. А што се однесува до психоанализата да не се лажеме сепак не сме мали деца тоа не е психоанализа, а неискажани зборови после пропадната врска и сигурна сум дека после мислењето си се осетила баш спокојна, а додека според зборовите очигледно многу битно доста лошо те зафркнал што искрено (немам појма што како било) ама не оправдувам. Сепак и јас и најверојатно многу други тука сакаме да ти кажеме дека овие анализи што ги правиш тука местото им е во сандачето горе десно, не е се за во јавност, сакајќи да го оцрниш него несакајќи ќе се оцрниш ти.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno and Headache

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еве јас се извинувам бидејќи јас го почнав ова, едноставно ме нервираат луѓе кои се мешаат секаде, не требаше да почнувам ниту да се зафркавам со некого. Извинете за тоа што требаше да читате глупости. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Како бе рецка не ми мава, другарчиња сме си ние, си одиме на кафе нормално обврските колку што ни дозволуваат, лошо си се информирала и не го земај здраво за готово форумот не чини, а и 90% е зафркавање мислам кој како сфаќа. Иначе за тебе конкретно немам никакво мислење не те ни знам т.е знам само дека си ми комшивка во Скопје и толку. А што се однесува до психоанализата да не се лажеме сепак не сме мали деца тоа не е психоанализа, а неискажани зборови после пропадната врска и сигурна сум дека после мислењето си се осетила баш спокојна, а додека според зборовите очигледно многу битно доста лошо те зафркнал што искрено (немам појма што како било) ама не оправдувам. Сепак и јас и најверојатно многу други тука сакаме да ти кажеме дека овие анализи што ги правиш тука местото им е во сандачето горе десно, не е се за во јавност, сакајќи да го оцрниш него несакајќи ќе се оцрниш ти.

Не го сфаќам форумот јас сериозно, ти го сфаќаш сериозно. Не се секирај ти за мене и за мојот љубовен живот, очигледно премногу работи те интересираат за другар ти и за мене, а и како некоја трачарка ми делуваш заедно со другарот твој @Priroden. Комшивка во СК, хмм и тоа кој ти кажал не знам, ама изгледа многу те лажат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Еве јас се извинувам бидејќи јас го почнав ова, едноставно ме нервираат луѓе кои се мешаат секаде, не требаше да почнувам ниту да се зафркавам со некого. Извинете за тоа што требаше да читате глупости. :)
Абе да е оваа последна ќе ти го прифатиме извинувањето,ама крајот некако не се гледа.