@Beauty&Beast темата е психоанализа, не знам што читаш ако не ти е интересно. Препукување тука имаше меѓу Аристократ и малото психопатче кое е опседнато со туѓите животи.
Изгледа си се немаат доискажано, или па може девојчево жали што прекинале па сега преку анализава сака да си ја проба пак среќата,. Опасни се овие финтиНе сте интересни ... најискрено, вакви бламажи и јавно препукување ... башка и цел форум да ве чита, убаво си кажа @Electra погоре.
Извињење за оф-топик
Изгледа си се немаат доискажано, или па може девојчево жали што прекинале па сега преку анализава сака да си ја проба пак среќата,. Опасни се овие финти
Многу добро знам јас за што е темата, нетреба ти да ми кажеш ... а јас ќе си читам што сакам@Beauty&Beast темата е психоанализа, не знам што читаш ако не ти е интересно. Препукување тука имаше меѓу Аристократ и малото психопатче кое е опседнато со туѓите животи.
Многу добро знам јас за што е темата, нетреба ти да ми кажеш ... а јас ќе си читам што сакам
Ставот на поголемиот дел од форум е дека не сте веќе интересни ти и Mnogo Bitno, јас само јавно го пишав ставот.
И @Electra и @existence како главни на форумов, веќе си го кажаа јавно ставот, и ве опоменаа.
А вие ако сакате уште да си се бламирате јавно на цел форум, ваш проблем ...
И те молам, не ми отварај уста, веруј ми не сакаш.
Разговоров завршува тука.
Остани ми поздравена и се' најдобро
Како бе рецка не ми мава, другарчиња сме си ние, си одиме на кафе нормално обврските колку што ни дозволуваат, лошо си се информирала и не го земај здраво за готово форумот не чини, а и 90% е зафркавање мислам кој како сфаќа. Иначе за тебе конкретно немам никакво мислење не те ни знам т.е знам само дека си ми комшивка во Скопје и толку. А што се однесува до психоанализата да не се лажеме сепак не сме мали деца тоа не е психоанализа, а неискажани зборови после пропадната врска и сигурна сум дека после мислењето си се осетила баш спокојна, а додека според зборовите очигледно многу битно доста лошо те зафркнал што искрено (немам појма што како било) ама не оправдувам. Сепак и јас и најверојатно многу други тука сакаме да ти кажеме дека овие анализи што ги правиш тука местото им е во сандачето горе десно, не е се за во јавност, сакајќи да го оцрниш него несакајќи ќе се оцрниш ти.Опасна си ти со муабетите со Давор, бре бре што глупости не ќе прочита човек, а те мислев поарна тука така ама ништо... заборавив неколку пати си го викала Много Битно на кафе, ама тој рецка не ти мава некако. Јас се кажав, а ти што мислиш за мене па и воопшто не ми е гајле.
Како бе рецка не ми мава, другарчиња сме си ние, си одиме на кафе нормално обврските колку што ни дозволуваат, лошо си се информирала и не го земај здраво за готово форумот не чини, а и 90% е зафркавање мислам кој како сфаќа. Иначе за тебе конкретно немам никакво мислење не те ни знам т.е знам само дека си ми комшивка во Скопје и толку. А што се однесува до психоанализата да не се лажеме сепак не сме мали деца тоа не е психоанализа, а неискажани зборови после пропадната врска и сигурна сум дека после мислењето си се осетила баш спокојна, а додека според зборовите очигледно многу битно доста лошо те зафркнал што искрено (немам појма што како било) ама не оправдувам. Сепак и јас и најверојатно многу други тука сакаме да ти кажеме дека овие анализи што ги правиш тука местото им е во сандачето горе десно, не е се за во јавност, сакајќи да го оцрниш него несакајќи ќе се оцрниш ти.
Абе да е оваа последна ќе ти го прифатиме извинувањето,ама крајот некако не се гледа.Еве јас се извинувам бидејќи јас го почнав ова, едноставно ме нервираат луѓе кои се мешаат секаде, не требаше да почнувам ниту да се зафркавам со некого. Извинете за тоа што требаше да читате глупости.