Работава кај мене беше што на кутијата си пишуваше дека е наменет за деца, вујко ми, брат ми и мајка ми ми викаа плус ефтин беше несвојствено нели за голем базен, а ја упорна не бе за возрасни е они абер немаат што пишуваатАбе ајде, за возрасни... Другар ми си купи кобајаги базен за возрасни, ама она оригинал кобајаги, незнам не ме фаќај точно за збор ама беше околу 10 илјадарки базенот, кога го видоме катастрофа. Да, добар, многу тешко она да се дупне, ама не собира ни еден онака да се испруже, а и водата плитко.
Што знам, може до мене е ама јас никако не уживам во базени. Бар не овие ваквите и базени каде што одат секакви луѓе а водата не се чисте доволно добро и често. Некако гадно ми е. Последниот пат кога бев со братучедот најдовме инстектариум у вода си лебди а наоколу секакви инсекти од пчели до пеперутки а народов као да не се замара. Абе ајде! Најдобро е ако имаш пари да си изградиш дома, длабок колку сакаш, колку сакаш голем и да си знаиш дека водата е чиста и дека не влегува во неа секој. Ама пошто е многу скапо, ќе идеш како мене на море кога ќе собереш пари
Инаку у право си најубаво си е да си имаш свој базен или на море мада таму па нема некоја приватност
Последна промена: