Чет муабети (ти реков-ми рече)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Абе ајде, за возрасни... Другар ми си купи кобајаги базен за возрасни, ама она оригинал кобајаги, незнам не ме фаќај точно за збор ама беше околу 10 илјадарки базенот, кога го видоме катастрофа. Да, добар, многу тешко она да се дупне, ама не собира ни еден онака да се испруже, а и водата плитко.
Што знам, може до мене е ама јас никако не уживам во базени. Бар не овие ваквите и базени каде што одат секакви луѓе а водата не се чисте доволно добро и често. Некако гадно ми е. Последниот пат кога бев со братучедот најдовме инстектариум у вода си лебди а наоколу секакви инсекти од пчели до пеперутки а народов као да не се замара. Абе ајде! Најдобро е ако имаш пари да си изградиш дома, длабок колку сакаш, колку сакаш голем и да си знаиш дека водата е чиста и дека не влегува во неа секој. Ама пошто е многу скапо, ќе идеш како мене на море кога ќе собереш пари :zelen
Работава кај мене беше што на кутијата си пишуваше дека е наменет за деца, вујко ми, брат ми и мајка ми ми викаа плус ефтин беше несвојствено нели за голем базен, а ја упорна не бе за возрасни е они абер немаат што пишуваат :D
Инаку у право си најубаво си е да си имаш свој базен или на море мада таму па нема некоја приватност

Последна промена:

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Работава кај мене беше што на кутијата си пишуваше дека е наменет за деца, вујко ми, брат ми и мајка ми ми викаа плус ефтин беше несвојствено нели за голем базен, а ја упорна не бе за возрасни е, они абер немаат што пишуваат :D
Инаку у право си најубаво си е да си имаш свој базен или на море мада таму па нема некоја приватност
Аааа, сеа и ти па приватност :zelen
Ќе запознаеш некој фраер, па ќе се преправаш дека се давиш, па ќе дојде да те спасе па ќе се испофаќате :zelen Ќе му земеш бројче/фејсбук ќе се запознаете подобро, може ќе бидне нешто добро од тоа. Плус ќе правите селфиња мелфиња на плажа...
Крај краишта оди на некое помирно место каде нема многу гужва, веќе ако толку сакаш приватност.
ПС. Базенската вода не може со морската сол :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Аааа, сеа и ти па приватност :zelen
Ќе запознаеш некој фраер, па ќе се преправаш дека се давиш, па ќе дојде да те спасе па ќе се испофаќате :zelen Ќе му земеш бројче/фејсбук ќе се запознаете подобро, може ќе бидне нешто добро од тоа. Плус ќе правите селфиња мелфиња на плажа...
Крај краишта оди на некое помирно место каде нема многу гужва, веќе ако толку сакаш приватност.
ПС. Базенската вода не може со морската сол :zelen
Хаха или може нема ни да ме примети, а ја ќе си се удавам преправајќи се дека се давам, а он ќе си направи селфи со моето тело. :D

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Хаха или може нема ни да ме примети, а ја ќе си се удавам преправајќи се дека се давам, а он ќе си направи селфи со моето тело. :D
Е сеа ти мн негативна, мисли малку позитивно. Ќе дојде ќе те спасе, ти ќе се направиш онесвестена, па ќе те пољуби :* Па ти ќе станиш ,Ох, Ромео' а он ќе одговори , Ох, Ита, пишано ни било да остариме заедно'. Во позадина оди Nothing's gonna change my love for you, сунце сија, вие чувствувате пеперутки во стомаците. И после кога ќе заредиш мислења во 'сакам да ти кажам ... (љубовна исповедувачница)' хахаха мислам дека во 2017 ќе бидеш ти прогласена за најромантичар :zelen
И уште сеа да си знаеш очекувам во говорот да ме спомниш мене, како да не сум те посоветувал да идеш на море и мојата тактика со давењето, немало да го запознаеш Ромео.

• Ми се допаѓа

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Е сеа ти мн негативна, мисли малку позитивно. Ќе дојде ќе те спасе, ти ќе се направиш онесвестена, па ќе те пољуби :* Па ти ќе станиш ,Ох, Ромео' а он ќе одговори , Ох, Ита, пишано ни било да остариме заедно'. Во позадина оди Nothing's gonna change my love for you, сунце сија, вие чувствувате пеперутки во стомаците. И после кога ќе заредиш мислења во 'сакам да ти кажам ... (љубовна исповедувачница)' хахаха мислам дека во 2017 ќе бидеш ти прогласена за најромантичар :zelen
И уште сеа да си знаеш очекувам во говорот да ме спомниш мене, како да не сум те посоветувал да идеш на море и мојата тактика со давењето, немало да го запознаеш Ромео.
Ако не знае Ромео да готви ништо од работава :D Инаку немај гајле у секоја реченица ќе те спомнувам, само да знае да готви. :D

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Ако не знае Ромео да готви ништо од работава :D Инаку немај гајле у секоја реченица ќе те спомнувам, само да знае да готви. :D
Пошто почнаме со Дизни, да завршиме како шо е редот. Обично принцот е милијардер, така да ќе имаш врвни готвачи у куќата ... овај де, палатата :zelen

• Ми се допаѓа

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Пошто почнаме со Дизни, да завршиме како шо е редот. Обично принцот е милијардер, така да ќе имаш врвни готвачи у куќата ... овај де, палатата :zelen
Само да не се погоди некој женкар па да ми носи и други жени дома, значи готвачите т.е целиот персонал исклучиво од машкиот пол да биде :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор