Веруваш во човек што едвај го познаваш, како и обично со милозливо понашање ти се продира длабоко под кожа и го почитуваш. Мислиш дека те почитува, те цени. Мислиш дека трудот, максимумот од тебе што го вадиш за некој е увиден. . Даваш се за да си успешен на работа а .. Мисли ти.. Само се надај.. И што излезе на крај? .. Злоупотребена, пак.. И пак.. И пак.. Ќе ти пласираат мед и млеко. Од уста златници ќе вадат .. Ќе те сакаат само на збор .
И толерираш наместо на 15 на 25 да добиваш плата.. Толерираш разбираш како е . Даваш јасно дознање дека уште ќе трпиш али брате стој. . Глава не мојш да крениш од долгови, плата два месеци не си ми пуштил и уште ми се понашаш? Пари немаш плата да ми пуштиш а се дупна од шетање .. Извини ама ја не сум сама. И не си единствен..
Не било до продавачките 5-6 што се сменија во рок од 2 месеци. Полека сваќам дека до вас е. Полека гледам какви измамници сте.
Среќа што не потпишав документ за понудата "да бидеш директорка на нашата нова фирма" .. Среќа што ми ги отворија очите со време.. Да се одглавеле преку нова фирма.. Вас сега ни џек пот не ве одглавува златни мои!! Чекам само прав момент. Не трпам. Се уништив поради вас. Дома пак проблеми.... бедници!