Сакам да кажам/Сакам да прашам

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А како така даваш мислење за некој што не го знаеш, или чекај бе сите од тука заедно кафе пиете ?
А ти читаш? Ама она баш убаво? Кога на некој не му го разбираш пишаното значи не е за излегување. Ама еј, кој сум јас да ти солам памет. :)
Не пијам кафе јас, опашка растела.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Со кој ќе излезеш си е твое право, а излегувањето со пишувањето глупости во темите тука нема никалва врска, очигледно дека не пишува ништо сериозно, а ме чуди што ти воопшто и се трудиш да разбериш нешто што најверојатно знаеш дека е на зафрканција пишувано

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Со кој ќе излезеш си е твое право, а излегувањето со пишувањето глупости во темите тука нема никалва врска, очигледно дека не пишува ништо сериозно, а ме чуди што ти воопшто и се трудиш да разбериш нешто што најверојатно знаеш дека е на зафрканција пишувано
Да немало врска немаше да се жалиш. Ама добро ај, што сакаш прави си. Јас само онака, смешно ми дојде кога прочитав.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Да не има некој од Кичево или шо го знај поубо да ми кажи кои се убај места за кафе или некое место за прошетка, дека прв пат ќе одам Понеделник ? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Моментот кога ќе те разбуди светлината преку прозорецот оти си заборавил да спуштиш ролетни. Епа нервира.|-(

Последна промена:

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да не има некој од Кичево или шо го знај поубо да ми кажи кои се убај места за кафе или некое место за прошетка, дека прв пат ќе одам Понеделник ? :)

Има едни биртии од пресован лим таму кај вофчето Киро на афтобуска ама се собираат стари качаци-алкоси со кечиња :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy