Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Убaвa манифестација, прекрaсни луѓе вечервa вo пaрк. Уште пoубaвo е кoгa ќе дoбиеш книгa oд личнoст кoјa oдaмнa не си јa видел. Сaмo кoлку пoзитивнo мoже дa делувa еднa искренa нaсмевкa...:sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Шиткам книга што ја земав од манифестацијава...фина музика и премногу гужва...имаше и пивце

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Во рок од еден сат 15 души влегоа в продавница и од сите 15 го слушам истиот муабет.. "Леле денес пекол од сабајле" . . Ко таксистине и јас :rofl
Ок . Слоу даун до 16:00h има уште многу (facepalm)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Уживате ли озбилно во вина?
Некаде по нетов прочитав у стил: Јас уште мислам дека луѓето пијаат вино и се преправаат дека им се допаѓа оти така останало дека е фенси.
И потпишувам со двеве раце.
Грдо е. Сум пробала од петлитарки до швајцарски вина од по 20+ години и 300 франци што ги носел тетин ми. И сите ми се исти. Исто грди.
Па паѓање во занес имало мирис на м'глешка боровинка, есенски босилек, трокрилен шифоњер... мене ми се сите такви блудникави и горчливи, еве кисело ми иде само при помислата. Жими Розе што можам да поднесам оти ми е ко Спрајт. :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Lady*

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Уживате ли озбилно во вина?
Некаде по нетов прочитав у стил: Јас уште мислам дека луѓето пијаат вино и се преправаат дека им се допаѓа оти така останало дека е фенси.
И потпишувам со двеве раце.
Грдо е. Сум пробала од петлитарки до швајцарски вина од по 20+ години и 300 франци што ги носел тетин ми. И сите ми се исти. Исто грди.
Па паѓање во занес имало мирис на м'глешка боровинка, есенски босилек, трокрилен шифоњер... мене ми се сите такви блудникави и горчливи, еве кисело ми иде само при помислата. Жими Розе што можам да поднесам оти ми е ко Спрајт. :eek
Тогаш проблемот е во тебе,повеке сакаш сок одошто вино.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra