Чет муабети (ти реков-ми рече)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Лечење комплекси, наместо забавување и тресење глупости.

Се разочарав, инстант.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Божјето име, кое се пишува со четирите хебрејски согласки יהוה (ЈХВХ), се појавува скоро 7.000 пати во Хебрејските списи, наречени и Стар завет. Тие четири букви, кои се познати како тетраграм,Писателите на Библијата користеле многу титули и описни изрази за Бог како, на пример, „Семоќен“, „Севишен“ и „Господар“, но како лично име на Бог го користеле само тетраграмот.

Настрана тоа, да те прашам нешто што ми има паднато во очи, се има случено да ми зазвонат на врата сигурно 20+ пати досега низ годините јеховини сведоци, нормално никогаш не ги бркам туку зависно од расположење или фино ќе им кажам дека немам време или ќе си напраам троа муабет а неколку пати ги поканив да влезат па мубаети ова она па некои стражарска кула памфлети и еден друго списание сега не ми текнува како се викаше...
И приметив еден интересен феномен, освен рандом ликовите обично се работи за многу симпатични млади девојки, две од нив на пример чак беа натпросечно убави :kafe ама после разбрав дека секс пред брак им бил забранет или било каква врска со некој што не е припадник на сектата и некако безвеза ми е тоа...

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and existence

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
@Aristokrat абе ти си вака по пивцето нели, дај објасни ми ја рекламана нова на Златен даб, што изиграва женската со маската? Мене ко корнет ми личи ама нема знам врска со шише пиво.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
@Aristokrat абе ти си вака по пивцето нели, дај објасни ми ја рекламана нова на Златен даб, што изиграва женската со маската? Мене ко корнет ми личи ама нема знам врска со шише пиво.
Не сум у тек :)
Што реклама е?
Стриптиз нешто?