Хаха bitch please, вистинската забава се знае кога е, во Недела на Дејвид Гета. Get your booties ready, it's about to get wild and crazy woop woop
Јас секогаш сум кажувал многу скоро и сум ги набљудувал реакциите. Сум се правел и вештачки глуп и вештачки недоквакан, и предобар и сум глумел нервоза.После колку време од врската сте кажале на партнерот како се чувствувате за него ? Кога е најдобро да се каже ?
Јас секогаш сум кажувал многу скоро и сум ги набљудувал реакциите. Сум се правел и вештачки глуп и вештачки недоквакан, и предобар и сум глумел нервоза.
Не гледам проблем во тајмингот на искажувањето на чувствата кон партнерот. Целта на врската е да се развијат чувства и да се оди напред кон чифтосување, спарување и гледање фамилија. Ако не ти е тоа целта со конкретниот партнер ондак не треба ни да го поставуваш прашањето. Ако целта ти е баш таква тогаш треба што поскоро (разумно) да се разберете на што сте. Така не се губи време, така деца се прават на помала возраст, така децата искачаат поинтелегентни, пропорционално на поинтелегентните родители кои ЗНАЕЛЕ што прават со себе.
Кога ќе помислиш дека Хунзистан го достигнал дното тоа дното повторно се поместува ако продолжи да тоне со ова темпо еден ден ќе осамне Ресен некаде на другата страна во Пацификот.
А шо се десило...па ништо, пастирот освен на клептоманија своите политики ги базирал на совети на гатачки левел Иван Исцелител и госпоџа Сабина
Wow! Не ќе да е на арно кога некој ненаспан ќе се закачи на форум и почнува поетски мастурбации а не се ни помачил да прочита и да сфати пред да реплицира.Не ќе да е на арно кога во една врска почнува да се глуми, тоа е обично почеток на крајот, пад во амбисот, патека која води кон налактување на шанк со тродневна брада и тотална интоксикација...