Се смени правецот на музиката од тогаш,едино уште грциве остана орце шо вртат скоро секоја година.Нашиве не знам шо чекаат за откажување веќе аман.
Изгледав до крај и Белгија ми беше баш по вкус. Преубава девојка со тело гром, певлива песничка и што е најважно
единствени имаа добар сценски настап. Уствари, единствени имаа и некаков сценски настап. Ми се чине останатите само 3Д дизајн имаа, никакво играње, никаков пресврт, апсолутно штама. Дури ми е чудно и за Бугарија, добра песничка а така кутрата сама на сцената. Си помислив, ај може у криза се па немат да платат танчери, ама на крајот тие придружните вокали шо испаднаа у последните три секунди за да се пофалат? Не сфаќам, стварно. 3Д ефекти мразам. Сите освен Белгија, се што имаа на сцената беше ефекти, сценските настапи им беа слични да не кажам исти. Турција секоја година беше мој фаворит, знам и оваа да учествуваа ќе беа најдобри. Останува да се надеваме ќе учествуват наредната.
Тоа што се сменил правецот на музиката, не се сложуам. Ариана Гранде, Ријана, Бијонсе, Селена Гомез сеуште се актуелни. Нема ништо подобро од девојка со добар изглед, добра кореографија и добра песна. Доказ ти е Елена Ристеска, зошто со неа го освоиме најдобриот резултат на Македонија? Не знам зошто не ја пратат Орхидеја или Викторија Лоба, сигурен сум дека ако ништо друго ќе влеземе у финале.
Калиопи ја почитувам како пејач и како личност, али песната дека и беше срање, и беше. И стварно за кучето пеела или се заебават овие по нетов?