хаха епа затоа барав алат што прави дупки за после да брцнам кабел инаку asus X51Lseries (белким ова е).
А инаку да не има некој/а што ќе сака да се пријави со мене на квизот на Драган т.е среќни луѓе??
хаха епа затоа барав алат што прави дупки за после да брцнам кабел инаку asus X51Lseries (белким ова е).
А инаку да не има некој/а што ќе сака да се пријави со мене на квизот на Драган т.е среќни луѓе??
е кај може да се најде и има ли име кабелов или што и да е
Чек да видам алиекспрес има сигурно. Инаку hdmi to vga или нешто слично барај.е кај може да се најде и има ли име кабелов или што и да е
И ја баш ќе проверам на алиекспрес мада таму не ми се баш сигурни ама боље нешто него ништо. Инаку фала многуЧек да видам алиекспрес има сигурно. Инаку hdmi to vga или нешто слично барај.
Најдов за 8 долари ама сепак сакам да проверам и низ нашиве продавници да не случајно им се наоѓа.VGA to HDMI treba
Јас сум кандидат. Само после мисли во која држава ќе се преселимеDхаха епа затоа барав алат што прави дупки за после да брцнам кабел инаку asus X51Lseries (белким ова е).
Мислам дека не треба ништо додатно. Само треба да видиш лаптопот на кој напон и струја работи за да не ја цркнеш батеријата. Ова ко што читам може и да се подесува на кој напон и струја да работи.http://www.superkompjuter.com/product1.asp?idProduct=1799
@existence , @/-\|o0(/-\|y|o$3
А за ова што мислите DC/DC адаптер од акумулатор за лаптоп, ваљда работи со двете струи лаптопот за разлика од десктоп или ипак треба инвертер?