Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
хаха епа затоа барав алат што прави дупки за после да брцнам кабел :D инаку asus X51Lseries (белким ова е).

А инаку да не има некој/а што ќе сака да се пријави со мене на квизот на Драган т.е среќни луѓе?? (wasntme)
1375843562.png

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Чек да видам алиекспрес има сигурно. Инаку hdmi to vga или нешто слично барај.
И ја баш ќе проверам на алиекспрес мада таму не ми се баш сигурни ама боље нешто него ништо. Инаку фала многу

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
хаха епа затоа барав алат што прави дупки за после да брцнам кабел :D инаку asus X51Lseries (белким ова е).

А инаку да не има некој/а што ќе сака да се пријави со мене на квизот на Драган т.е среќни луѓе?? (wasntme)
Јас сум кандидат. Само после мисли во која држава ќе се преселиме:DD

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
http://www.superkompjuter.com/product1.asp?idProduct=1799

@existence , @/-\|o0(/-\|y|o$3
А за ова што мислите DC/DC адаптер од акумулатор за лаптоп, ваљда работи со двете струи лаптопот за разлика од десктоп или ипак треба инвертер?
Мислам дека не треба ништо додатно. Само треба да видиш лаптопот на кој напон и струја работи за да не ја цркнеш батеријата. Ова ко што читам може и да се подесува на кој напон и струја да работи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
@Outrider обично од поновиве (ако имаш) лаптопи се на 19 волти. Немај гајле нема да имаш никаков проблем, лани продадов доста вакви полначи кога одев на работа, им беа за во кола/камиони.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Falanga