Сакам да кажам/Сакам да прашам

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Последни денови пред славење матура и полагање матура, проф наместо да ти помогнат да ги средиш оцените тие уште толку кецови ти ставаат за да си се опаметел.
Fuck the logic

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Struggler

Xenia

Староседелец
4 април 2016
68
87
1,018
Narnia
Последни денови пред славење матура и полагање матура, проф наместо да ти помогнат да ги средиш оцените тие уште толку кецови ти ставаат за да си се опаметел.
Fuck the logic
Тоа како крајна одмазда, да се докажат демек пак со цел да помогнат.. Ако пред матура не ве осакатат, нема кога другпат.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Тоа како крајна одмазда, да се докажат демек пак со цел да помогнат.. Ако пред матура не ве осакатат, нема кога другпат.
Разбирам професорско заканување за да те натера да поправиш, но тоа кога не испрашувал 100 години и се предал во 1 час за да надокнади и сл час испрашува и реди кецови е тапа. Пази не е во тек на школска година туку пред матура.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Сакам да кажам
Епа поминав 2 убави години во Прилеп како студент, со моите цимери па одлучивме наредната година да патуваме. Иако овие 2 години што седев тука научив многу за себе, научив да живеам сам, научив да бидам добар човек, научив да почитувам и да ме почитуваат. 2 убави студенски денови се веќе зад мене од наредната година ќе патувам ама немаше друго место да се искажам па сакав тука бидејќи убаво е некогаш да кажеш нешто и да си ја испразниш душата :D
Искрено многу ќе ми фали дружбата со цимерите, тие јаки најаки денови ќе ги памтам цел мој живот и понатамошното студирање ќе се дружиме а и после факсот, а и да многу мие тешко шо сето то се завршва за 5,6 дена а у суштина во меѓувреме е колоквиумска но како и да е животот оди понатаму дали со или без студенскиот живот во друг град :D :place

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
СДП зошто бе има глуперди од машки што наместо здраво со поглев пр в очи, те поздравува со поглед в нозе и в задник..
Љељеј (facepalm) :banghead

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
ОД ГРАД ВО СЕЛО (worried)
“Од град во село за нов почеток ....
Секако, прва бариера која треба да се прескокне, е психолошката. Односно “како сега од град да се замине на село“? Проблемот настанува со тоа што со децении се сметаше како најголем “успех“ во животот е да се дојде да се живее во град. Особено во Скопје. Таквите “успешни“ прикаски завршија во времето на СФРЈ со огромен број социјални случаи што останаа на улица, успешните прикаски“ завршија како такси возачи низ Скопје.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
пратими модел на лаптопот да видам ја како планираш да брцнеш кабел кај што нема дупка :D
хаха епа затоа барав алат што прави дупки за после да брцнам кабел :D инаку asus X51Lseries (белким ова е).

А инаку да не има некој/а што ќе сака да се пријави со мене на квизот на Драган т.е среќни луѓе?? (wasntme)