Викаш во Сити мол во подрумот ќе поминам баш да се распрашам, инаку да и со пиштол и со пушка сакам пред се да научам јас знам ама не е тоа тоа, а од секогаш ми правело мерак оваа дисциплина или спорт или што и да е.Стрелиште има во салата до Сити мол во подрумот. Јас таму тренирав 4 години а после го уапсија тренерот пошто „учествувал“ во Бачило.
Може да поминеш да прашаш дали има сега некој клуб таму што функционира.
Јас имам и воздушел пиштол и ловечка воздушна пушка со снајпер, претпоставувам со таква сакаш да пукаш
Види распрашај се кај стрелиштето па кажи, ако сакаш ќе одиме на моето приватно стрелиште па пукај колку сакаш![]()
Стрелиште за огнено оружје имаш на излез од скопје кон велес, се вика Камник: https://goo.gl/maps/RHCBa1GnopL2Тоа би било многу добро па кажи ако дознаеш нешто т.е кој го држи и дали воопшто постои.
Штом техниката се учи во 3-4 тренинзи, а јас имам некое почетно познавање значи нема да имам проблем со неа брзо ќе ја совладам, а усовршувањето не ми е целта да се натпреварувам барем не засега туку сакам чисто онака да знам и како хоби нормално доколку се има услови нели.