Критики за администрацијата

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Mislam deka e vreme da se osvezi administacijata,da se izrotiraat moderatorite ili ushte podobro da se osvezat so novi.Nekako zamira malku po malku forumov.
Raspishete novi izbori,mandatot vi pomina.:cool:
Да не добиваше по некој електро шок, форумов ќе беше одамна замрен...мислам дека освежување на администрацијата нема да го оживее форумот, не се ни они толку виновни колку што проблемот е до незаинтерсираноста на луѓето за ваков вид на комуникација..толку му е старосната година...колку повеќе опстојува толку ќе има бош моабети.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@misterija мислам дека треба да се посвети внимание на по интересните односно оние теми кои се многу по дискутабилни и интересни !?!?
Јас се трудам да пишувам на таквите на кој никој не напишал ништо дури од 2013-14 !

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Треба повеќе теми за секс и се ќе биде во ред :p .

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Треба повеќе теми за секс и се ќе биде во ред :p .
Мореееее.... да бидам искрен, сум видел и 14 годишни некои, не е крив педофилот, крива е мајка и и татко и. Се пушта ли дете бе така разголено на улица? Па ја ќе ја грабнам на улица ќе ја изгризам со заби а камо ли некој педофил таму.
Ако си заинтересиран за теми од ваков карактер не е во ред.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Клајте ме мене за модератор и че процвета форумов, believe me.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Не можеш да бидеш модератор без казнени поени, мора прво да го искусиш истото :D

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Имам една добронамерна критика. Сметам дека е непрофесионално па дури и навредливо да се честита верски празник на сите подеднакво, вклучително и на оние што не го слават т.е што не припаѓаат на религијата каде тој празник се слави.... Не се сите православни на форумов.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Имам една добронамерна критика. Сметам дека е непрофесионално па дури и навредливо да се честита верски празник на сите подеднакво, вклучително и на оние што не го слават т.е што не припаѓаат на религијата каде тој празник се слави.... Не се сите православни на форумов.
Не можеме да знаеме кој што е, а нити па може да селектираме кому да честитаме кому не. Сакал или не грото се рисјани. Кога на телевизија или во весници честитаат празници им ја кажуваш критикава? :)