Чет муабети (ти реков-ми рече)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Под кошула не се носи маица , направи си измени (facepalm) ;)
Незнам дали има таков што носи ?!
или под маичка со кратки ракави ...

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@malozauvek ти збориш за маица под кошула ,а тоа е двосмислено , може да е маица со прерамки под кошула ,не потенцираше каква ...Рече стегната на рамена ,а мене ме асоцираше на Рамбовка ... Сега на што точно мислеше ?! :eek (wave)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@malozauvek ти збориш за маица под кошула ,а тоа е двосмислено , може да е маица со прерамки под кошула ,не потенцираше каква ...Рече стегната на рамена ,а мене ме асоцираше на Рамбовка ... Сега на што точно мислеше ?! :eek (wave)
Мислев баш како на сликата. Маица со ракави под раскопчана кошула, а стегната на рамена мислев на кошулата, на тоа да кошулата ги оцртува не толку набилданите секси мускули.. Дали сега ова ќе ти створи некоја слика, или треба да барам друга?!?
А за Рамбовка (puke) најодвратно, најпедерски што може машко на себе да стави.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Тоа е веќе друго ,а такви рамбовки под маица или под кошула незнам дали има некој што носи под маица или кошула ,освен шоферите во ЈСП кој работат на + 40 па да не ги потат кошулите ... :cool:;)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не знам тоа кој носи кој не., а и не ме занима искрено :) Фала Богу ретко гледам такви "женски" маички на машко тело. (да потенцирам пак да не сум сфатена погрешно) мое мислење е дека Рамбовка е маичка што прилега убаво само на женско, како што знам додека растев немаше Рамбовки за машки.. Што мода е оваа денешнава ја не знам. Се кројат сеа милјон машки рамбовки ама брате бе ко ќе видиш некој набилдан со рамбовка на него, спуштена, растргана до попок .. љељеееј (facepalm) не знам зошто ама тоа ми е нешто најсмешно и најодвратно кај едно машко. (think)