Јао као ти оди српски ко матерни.Ти се дрзна да збориш за луѓе кои немаат работаТака сум, значи дишам, постојам.. И обожавам кога вака некој со мене се замара онака од шо нема работа. Знаеш како кажу срби: "Иза доброг коња се прашина диже "
ууху
Јао као ти оди српски ко матерни.Ти се дрзна да збориш за луѓе кои немаат работаТака сум, значи дишам, постојам.. И обожавам кога вака некој со мене се замара онака од шо нема работа. Знаеш како кажу срби: "Иза доброг коња се прашина диже "
ууху
Тик так тик так тролке тика такTup tup...nas ni e ubavo a ti plasi se i ponataka
ЛудаааааааачаааааТик так тик так тролке тика так
Јао као ти оди српски ко матерни.Ти се дрзна да збориш за луѓе кои немаат работа
Koj е Панта?@Saladin ..Саладинчоооооооооооооо..ти ли го избриша оној забеганион Панта како се упукува во глава???
Едно лудо љубоморно створење, никој не го сака и сега вака овде на форумов си наоѓа одушка на душатаKoj е Панта?
Јас мислам дека забавата е добра опција секогаш.Тој што го имам цитирано јас.. Нит сум му направила нешто нит па знаев кој е до денес, ме цитираше, ме изнавреѓа, а знам дека штом Мисти не е сакана и ја одам во тандем со неа тоа е од кога постоиме на форумов ама ако. И вака е забавно. Што викаш Соланге?!
Какви се тие прљави мисли кога станува збор за јајца??нема проблем, само без прљави мисли кога станува збор за јајца