Чет муабети (ти реков-ми рече)

PantaRei

Член со 30 казнени поени
11 февруари 2016
0
0
0
45
Така сум, значи дишам, постојам.. И обожавам кога вака некој со мене се замара онака од шо нема работа. Знаеш како кажу срби: "Иза доброг коња се прашина диже " ;)
ууху :igra:svirka
Јао као ти оди српски ко матерни.Ти се дрзна да збориш за луѓе кои немаат работа:rofl

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
@Saladin ..Саладинчоооооооооооооо..ти ли го избриша оној забеганион Панта како се упукува во глава???

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Јао као ти оди српски ко матерни.Ти се дрзна да збориш за луѓе кои немаат работа:rofl

Јас бе брат, ем немам работа ем работам т. е чек, пари зеам :D
Тоа е коа немаш работа и вратата убаво е да ја нишаш ;)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Тој што го имам цитирано јас.. Нит сум му направила нешто нит па знаев кој е до денес, ме цитираше, ме изнавреѓа, а знам дека штом Мисти не е сакана и ја одам во тандем со неа тоа е од кога постоиме на форумов ама ако. И вака е забавно. Што викаш Соланге?! :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Тој што го имам цитирано јас.. Нит сум му направила нешто нит па знаев кој е до денес, ме цитираше, ме изнавреѓа, а знам дека штом Мисти не е сакана и ја одам во тандем со неа тоа е од кога постоиме на форумов ама ако. И вака е забавно. Што викаш Соланге?! :sreken
Јас мислам дека забавата е добра опција секогаш.
И не гледам ништо лошо во тоа да се користиме со умерен сеир и дозволена еротика.
Двете лавици се како Петок и Сабота.:rofl