Јаготчесто-жута, дозволи да те почастам со една нумера за да го искажам задоволството од дружењето и смеењето заедно со тебе по статусиве.
Ама има таква фарба за коса значи не лажам нешто јас хахахаха фала ти мн е убава девојката во спотот
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Јаготчесто-жута, дозволи да те почастам со една нумера за да го искажам задоволството од дружењето и смеењето заедно со тебе по статусиве.
Мислам дека имам видено таква нијанса на слика со Никол Кидман и Адел...ако е таа нијанса, мада не сум 100 посто сигурен пошто коса неам фарбано никад ја а и не загледуам по рафтовите со фарби по маркетиве.Ама има таква фарба за коса значи не лажам нешто јас хахахаха фала ти мн е убава девојката во спототдр пат гледај дечко да е
Мислам дека имам видено таква нијанса на слика со Никол Кидман и Адел...ако е таа нијанса, мада не сум 100 посто сигурен пошто коса неам фарбано никад ја а и не загледуам по рафтовите со фарби по маркетиве.
Ај следниот пат машко ке биде, за промена.![]()
Па секако дека ако се заљубиш во некого, во твоите очи таа ке ја има најубавата нијанса на коса.
Како вика Ксенија, Џентлменот има очи само за една дама.(вистина е тоа под услов да не е едноок)![]()
Мене ако ја пуштам косата малце повеке на очи ке ми паѓа.Па што знам јас во очи се заљубувам, зошто косата побрзо ви паѓа![]()
emo much ? http://45.media.tumblr.com/8508959d9c3e0f8a32563199f2501d24/tumblr_n70t1tFosY1te5xt9o8_250.gifМене ако ја пуштам косата малце повеке на очи ке ми паѓа.![]()
нееее...тоа беше само замисла...не иде сеа да пуштам коса, ризично е на овие години...и таа што стои во патец лево е добра и задоволен сум си оти може кај и да е да побели па да зазиркуем по фарбите и јас
нееее...тоа беше само замисла...не иде сеа да пуштам коса, ризично е на овие години...и таа што стои во патец лево е добра и задоволен сум си оти може кај и да е да побели па да зазиркуем по фарбите и јас![]()