Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Јаготчесто-жута, дозволи да те почастам со една нумера за да го искажам задоволството од дружењето и смеењето заедно со тебе по статусиве.(flower)

Ама има таква фарба за коса значи не лажам нешто јас хахахаха фала ти мн е убава девојката во спотот :) др пат гледај дечко да е

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Ама има таква фарба за коса значи не лажам нешто јас хахахаха фала ти мн е убава девојката во спотот :) др пат гледај дечко да е
Мислам дека имам видено таква нијанса на слика со Никол Кидман и Адел...ако е таа нијанса, мада не сум 100 посто сигурен пошто коса неам фарбано никад ја а и не загледуам по рафтовите со фарби по маркетиве.:D
Ај следниот пат машко ке биде, за промена.:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Мислам дека имам видено таква нијанса на слика со Никол Кидман и Адел...ако е таа нијанса, мада не сум 100 посто сигурен пошто коса неам фарбано никад ја а и не загледуам по рафтовите со фарби по маркетиве.:D
Ај следниот пат машко ке биде, за промена.:rofl

немаш бе оваа мојата е најубава хахаха B|

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Па секако дека ако се заљубиш во некого, во твоите очи таа ке ја има најубавата нијанса на коса.
Како вика Ксенија, Џентлменот има очи само за една дама.(вистина е тоа под услов да не е едноок):zelen
А носот се наоѓа токму помеѓу очите затоа што едното на другото не му верувало.:rofl

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Па секако дека ако се заљубиш во некого, во твоите очи таа ке ја има најубавата нијанса на коса.
Како вика Ксенија, Џентлменот има очи само за една дама.(вистина е тоа под услов да не е едноок):zelen

Па што знам јас во очи се заљубувам, зошто косата побрзо ви паѓа :rofl:rofl

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
нееее...тоа беше само замисла...не иде сеа да пуштам коса, ризично е на овие години...и таа што стои во патец лево е добра и задоволен сум си оти може кај и да е да побели па да зазиркуем по фарбите и јас:rofl

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
нееее...тоа беше само замисла...не иде сеа да пуштам коса, ризично е на овие години...и таа што стои во патец лево е добра и задоволен сум си оти може кај и да е да побели па да зазиркуем по фарбите и јас:rofl

strawberry blonde ќе си шоо :rofl:gladen

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Не:kafe
Ако било когаш ми побели коса, а да не ми падне ја бирам црната нијанса да ми оди со веѓите и очите зелени пошто имам светол тен.