Чет муабети (ти реков-ми рече)

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Тух, ме подсети сеа пластичнана флаша од 1.5 Литри на боза од Апче.:D
Мислам сеа да влезам у слаткара, ке ме вадат со брза помош, од шекерна овердозираност.:ladno
Да не биле лажиците до рецептот супени наместо чаени.:nerd

Последна промена:

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ако ако нема проблем, јас од сношти постанав редовна таму си најдов шфалер (smoke)(ќа го трота мојон за убајон на средина што е ) ко ќе сакаш барај со задоволство ќе те пречекам.. (party)
А @misterija е газдарица така да.. :D де да ти шепнам само никој да не чуе. Ми рече дека ќе имало за нас две-три пијачки гратис ама ќути си.. ок!?
:rofl:rofl:rofl
Ако не си напрајме интересно да ни е отиде светов во неповрат :giggle
(flower)

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: ScorpioNka and misterija

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
16 лажици брашно. Инаку излегува ко да мочало куче некое во тавата.
Брашно се става ако ти е поретко, зависи со какви лажици земаш за мерка, инаку се додава ималку вода ако ти е густо тестото..како е да,рецептот е тошна така како го напишав...Иииииииии,како ти излегоа, беше ли интересно сипањето од шише??

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ако ако нема проблем, јас од сношти постанав редовна таму си најдов шфалер (smoke)(ќа го трота мојон за убајон на средина што е ) ко ќе сакаш барај со задоволство ќе те пречекам.. (party)
А @misterija е газдарица така да.. :D де да ти шепнам само никој да не чуе. Ми рече дека ќе имало за нас две-три пијачки гратис ама ќути си.. ок!?
:rofl:rofl:rofl
Ако не си напрајме интересно да ни е отиде светов во неповрат :giggle
(flower)
Им завидувам на расположението на женскине..Има ли кај нас негде ваква забава со вакви згодни момци:(

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Брашно се става ако ти е поретко, зависи со какви лажици земаш за мерка, инаку се додава ималку вода ако ти е густо тестото..како е да,рецептот е тошна така како го напишав...Иииииииии,како ти излегоа, беше ли интересно сипањето од шише??
Јок. Си префрлив во сад пак. За никаде е така ..

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Mожно е. Сепак ми беше чудно јајце у шише. Ој пикни го да те видам. Среќа имав шише со широка уста.