Брашно се става ако ти е поретко, зависи со какви лажици земаш за мерка, инаку се додава ималку вода ако ти е густо тестото..како е да,рецептот е тошна така како го напишав...Иииииииии,како ти излегоа, беше ли интересно сипањето од шише??16 лажици брашно. Инаку излегува ко да мочало куче некое во тавата.
Им завидувам на расположението на женскине..Има ли кај нас негде ваква забава со вакви згодни момциАко ако нема проблем, јас од сношти постанав редовна таму си најдов шфалер (ќа го трота мојон за убајон на средина што е ) ко ќе сакаш барај со задоволство ќе те пречекам..
А @misterija е газдарица така да.. де да ти шепнам само никој да не чуе. Ми рече дека ќе имало за нас две-три пијачки гратис ама ќути си.. ок!?
Ако не си напрајме интересно да ни е отиде светов во неповрат
Јок. Си префрлив во сад пак. За никаде е така ..Брашно се става ако ти е поретко, зависи со какви лажици земаш за мерка, инаку се додава ималку вода ако ти е густо тестото..како е да,рецептот е тошна така како го напишав...Иииииииии,како ти излегоа, беше ли интересно сипањето од шише??
Јок. Си префрлив во сад пак. За никаде е така ..
Си ги сјебал мерките,иначе и кај мене се испроба рецептот,па прекрасни беа.Јок. Си префрлив во сад пак. За никаде е така ..