Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Реков да ѕирна колку е сатот, гледам 3 и 48.. Како бе сега 1 и кусур беше. Глеам на сатон на ѕиздон, 2 и 48. Чек неш не е в ред..
Ја не су в ред... :rofl дур ми текна дек се мена сатот уплав уш поголем добив

Јас да сум на твое место не би кажувал вакви ствари во реален живот, уште помалку во виртуелен свет. Во реален свет доволен е мал напор и струење на воздух низ гласните жици за да се каже нешто крајно тупаво, ама да се логираш, да најдеш тема, да куцаш по тастатура и да кликнеш `испрати` на нешто со содржина како цитираната е крајно загрижувачко.

Нормално дека советот нема да биде прифатен, ама сепак мојот краткотраен испад на алтруизам нека остане забележан.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Јас да сум на твое место не би кажувал вакви ствари во реален живот, уште помалку во виртуелен свет. Во реален свет доволен е мал напор и струење на воздух низ гласните жици за да се каже нешто крајно тупаво, ама да се логираш, да најдеш тема, да куцаш по тастатура и да кликнеш `испрати` на нешто со содржина како цитираната е крајно загрижувачко.

Нормално дека советот нема да биде прифатен, ама сепак мојот краткотраен испад на алтруизам нека остане забележан.

Ау Аутрајдерчо.. Шо биде бе?!
Еј изгледа се оболев од нешто јас а?! Може и арно велиш, да се кажуваат или пишуваат крајно тупави работи болест е.. ;)
Е па дај чаре, совет некој.. Некој еким.. пхахааха смешки
Само 1000000% сум сигурна дека не ми случи само мене истото на мн им се има случено и овде и надвор од овде само не кој има храброст да пише или каже . Да се обрука што би рекол ти..
Па и немам што да се срамам или потиснувам од тоа што го напишав, во моментот умот ми беше на друга страна, малку чудничко како толку бргу помина времето ама ми текна..
еиии арно шо ми текнало оти уште таква болест ако фатам.. :ladno:frantic

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
#Успех во МаЌедонијава е да земеш кредит за самовработување од 2000 евра и фирмата што ќе ја основаш да ти опстане во првите две години.
А нели имаше еден проект каде што добиваше бесплатно регистрирање на фирма, ти даваа 3000 евра за опрема, како и беше ослободен од придонеси една или три години. Ама тие 3000 евра не беа кредит туку неповратни средства. Така беше или?

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Ова ме потсеќа на оние по фб што го документираат секој момент.
„Еве кафе со срцките“ и сликано кафе од најлош можен агол, во случај да не сме прочитале дека е кафе првиот пат.
Еве второ кафе. Еве ми 29 речиси идентични слики од детето каде јаде палачинки.
Дали спомнав дека јас ги направив палачинките? Чек во друг пост да го нагласиме тоа.
At domaa, за да се види дека јас сум домаќинката.
Сега ќе документираме дека сме на прошетка. Еве нови 17 слики од детето на лулашка. Better zoom in on that booger.
Му купивме лижавче на детето по пат, мора да објавиме и тоа, да се знае дека сме добри родители. jademeblagickohehe.jpg
По станување и пред спиење следат филозофии од Семе Синапово.
Shit's so deep, Adele's rolling in it.

Муабетот е дека не е неопходно да го цитирате секој еден лик.
Ако сте истомисленици - лајк, или бар надоврзете се зошто сте.
Неколку души си правите чет... многу неинтересен чет. Не треба човек да е опседнат со ликовите и целосно да го чита муабетот за да му ја сфати длабочината.
Имате пораки, профили, разменете си фб и зборете си таму групно колку ви душа сака.
Овде зборете на одредена тема, никој тоа не ви го забранува.
Да не сме случајно јас и ти пријатели на ФБ? :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Само шо дознав дека за хардвер на лаптоп сум GG. Од скинати клеми и жици си го средив цел лаптоп. GG WP.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
80199_kolgejt_f.jpg
Внимавајте многу со употреба на пастата за заби колгејт, затоа што содржи отровна состојка триклосан,
кој ако редовно се внесува во организмот предизвикува сериозни проблеми, го нарушува здравјето и предизвикува канцер.
Јас лично не ја поднесувам оваа паста за заби оти после нејзина употреба, мене на лицето и околу устата ми се појавува црвенило кое трае околу половина саат. Инаку испитувањата на пастата и извештаите се од амерички и друти испитувања....но останува само со напомена да внимаваме со користење а повторно никој не ја повлекува од употреба..потоа се прашуваме од каде толку карциноми кај луѓето:eek

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Отвори ја прикачената датотека 27174
Внимавајте многу со употреба на пастата за заби колгејт, затоа што содржи отровна состојка триклосан,
кој ако редовно се внесува во организмот предизвикува сериозни проблеми, го нарушува здравјето и предизвикува канцер.
Јас лично не ја поднесувам оваа паста за заби оти после нејзина употреба, мене на лицето и околу устата ми се појавува црвенило кое трае околу половина саат. Инаку испитувањата на пастата и извештаите се од амерички и друти испитувања....но останува само со напомена да внимаваме со користење а повторно никој не ја повлекува од употреба..потоа се прашуваме од каде толку карциноми кај луѓето:eek
Ја па само колгејт користам.Мислам дека е непријателска пропаганда.Секој јак бренд како кока кола,Милка еве и овие ги следат некакви лоши кампањи.Демек во другиве пасти е се ок, а колгејт не чинат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and existence

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ја па само колгејт користам.Мислам дека е непријателска пропаганда.Секој јак бренд како кока кола,Милка еве и овие ги следат некакви лоши кампањи.Демек во другиве пасти е се ок, а колгејт не чинат.
Во секоја пропаганда има нешто вистина, прочитај го составот на пастата, ако содржи триклосан не ја употребувај:franticТи немаш ли проблеми со кожата околу устата после употреба? Можеби јас сум преосетлива или премногу гаргара си правам:rofl

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Во секоја пропаганда има нешто вистина, прочитај го составот на пастата, ако содржи триклосан не ја употребувај:franticТи немаш ли проблеми со кожата околу устата после употреба? Можеби јас сум преосетлива или премногу гаргара си правам:rofl
Па црвенилото не ти е од триклосанот, од нешто друго може да е. Пробај друга пасти, избери една која ти одговара.
Ова со канцерогениве матерјали порано многу пазев се` до моментот кога видов какви се` не глупости стојат зад ваквиве „кампањи“.

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Најлесно може да потонеш во длабочината на сините очи.
Да не бидам патетична, веднаш менувам тема на разговор. Зошто толку брзо ми поминува времето и што им е на старите луѓе и пусто нивно да заградуваат патчиња со бодликави жици и да дремат на тераса и да чекаат да проба некој да помине и да викаат ААА НЕ МОЖЕ девојко од тука, не е пат ова и ти си како доброоо и си заминуваш и се газиш од смеа.. е така хахахааахаха